Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 Éves Szombathelyi srác vok és elegem van már abból hogy mindenki engem cseszeget mert nincs barátnőm?
Szisztok én egy 14 éves kedves,megértő,és(általánoságban)jól kinéző Szombathelyi sréc vok.
és szeretnék egy 13-15 éves korig egy barátnőt.(tudom nem itt kéne ismerkedni de engem ez most nem érdekel)
Ha te egy kedves, aranyos,(esetleg)vicces 13-14vagy 15 éves lány vagy,akkor kérlek írj nekem privit.(lakj lehetőleg Szombathelyen vagy szomszédságában)
A kiommenteknél meg nem kérek olyat hogy a homokozóban meg a réten kéne játszani mert ez hazugság.
na válaszokat előre is közi!
1.Van önbizalmam csak a nem ismerek már olyan csajt aki kéne.
2.a LOL az egy sz@ar fo* g*c* játék,a minecraft ammeg király.
3.a 25 éves szűzek meg nagyon hát hogy is mondjam (enyhe kifejezéssel)lúzerek.Ű
4.kössz az első háromnak a negatívumot leszmivel kitörölnöm a seggem.
a4.iknek megkössz a tanácsot csak tod van önbizalmam(meg sok egóóóóóóóóóóóóóm is)de ez mellékes.
Akkor én már nem kellek?:(
16/L
Na jó csak hülyülök.:D
Tudod, ha személyesen ennyire nem megy neked az ismerkedés, akkor nem értem miért van ekkora egóóóóóóóóóóóód. o.O
Na meg az is elég ciki, hogy azért akarsz barátnőt, mert "mindenki téged cseszeget".
14 évesen tényleg nem fura, hogy barátnőt akarsz, ez normális, de ha ebből az indokból akkor lehet, hogy neked mégiscsak a homokozóba kéne játszanod.:P
NA JÓ,MOST VAN ELEGEM.nem nem megy a csajozás hanem már nincsnek normális csajok az ismeretségi körömben,és nem ngayon volt időm mostanában kimenni pl:.a városba ismerkedni.
ugyhogy mondom:normális válaszokat akarok és aki mégegyszer azt írja hogy menjek a homokozóba azt homokkal fojtom meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!