Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vehetném rá, hogy visszaí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vehetném rá, hogy visszaírjon?

Figyelt kérdés

Beszélgettem az egyik lány osztálytársammal(akivel eléggé jóban vagyunk), hogy ismer-e jó csajokat. Ő kézilabdázik, és mondta az egyik csapattársát. Tényleg jól néz ki, és nemrég láttam játszani, mert a legjobb haveromék edzőmeccset játszottak ellenük, és ott láttam. Ráírtam facebookon, hogy őt láttam-e akkor (nem akartam egyből dicsérni, hogy milyen jól dob meg ilyenek), és nem írt vissza, de még vissza sem jelölt. Ez 1 hónapja volt, írjak neki valamit, vagy mit csináljak? Van egy ötletem, ez hogy sülhet el?

:Van 2 közös ismerősünk, és arra gondoltam, hogy megkérem az egyiket, hogy hívja el moziba,sétálni vagy bárhova, és nem ő megy el, hanem én, s beszélgetnék. Ez a terv. Hogy sikerülhet? Mit kéne csinálnom, hogy találkozzak vele?

2013. nov. 2. 20:33
 1/8 A kérdező kommentje:
14/F
2013. nov. 2. 20:35
 2/8 zotanbro ***** válasza:
hat vagy nem jart fent fb-b.. vagy nem erdekled. hat sztem probald neg a terved :D hatha bejon bar nem hinnem.
2013. nov. 2. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:

huha,szerintem bunkó a lány.VAgy csak nem érdekled,de megérdemelted volna hogy visszirjon. Szinte biztos hogy az a lány osztálytársad elmondta neki hogy infot,és ha nem tetszel neki "megijedt" töled...szerintem hagyd a fenébe

ha nagyon érdekel mi lehet az oka vagy hogy van e esélyed nála kérdezd meg az osztálytársad tud e segiteni

2013. nov. 2. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
ja és terv: szerintem nagyon rossz huzás lenne. Ott is hagyna
2013. nov. 2. 20:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha mégegyszer ráírok az már "erőszakosnak" tűnik?
2013. nov. 2. 21:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagy hívjam el én moziba?
2013. nov. 2. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem látta hogy írtál neki, nekem is van ilyen. Vagy nem érdekled. Ez a moziba elhívja az ismerősöd, de te mész el ötlet nagyon megijesztené és kínos lenne, ezt semmiképp. Írj neki inkább, hogy megkapta-e az üzenetedet, és bocsi hogy ismeretlenül írsz neki, xy-nal beszélgettetek róla és stb.
2013. nov. 3. 23:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Biztos látta, mert a facebook manapság kiírja, hogy látta, ha elolvasta. Amúgy ez bocsánatkérős egyszer már megbukott egy másik lánynál, azt kihagynám.
2013. nov. 4. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!