Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetném rá, hogy visszaírjon?
Beszélgettem az egyik lány osztálytársammal(akivel eléggé jóban vagyunk), hogy ismer-e jó csajokat. Ő kézilabdázik, és mondta az egyik csapattársát. Tényleg jól néz ki, és nemrég láttam játszani, mert a legjobb haveromék edzőmeccset játszottak ellenük, és ott láttam. Ráírtam facebookon, hogy őt láttam-e akkor (nem akartam egyből dicsérni, hogy milyen jól dob meg ilyenek), és nem írt vissza, de még vissza sem jelölt. Ez 1 hónapja volt, írjak neki valamit, vagy mit csináljak? Van egy ötletem, ez hogy sülhet el?
:Van 2 közös ismerősünk, és arra gondoltam, hogy megkérem az egyiket, hogy hívja el moziba,sétálni vagy bárhova, és nem ő megy el, hanem én, s beszélgetnék. Ez a terv. Hogy sikerülhet? Mit kéne csinálnom, hogy találkozzak vele?
huha,szerintem bunkó a lány.VAgy csak nem érdekled,de megérdemelted volna hogy visszirjon. Szinte biztos hogy az a lány osztálytársad elmondta neki hogy infot,és ha nem tetszel neki "megijedt" töled...szerintem hagyd a fenébe
ha nagyon érdekel mi lehet az oka vagy hogy van e esélyed nála kérdezd meg az osztálytársad tud e segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!