Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek "ciki" ha egy 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek "ciki" ha egy 14 éves lánynak nincs pasija?

Figyelt kérdés

Igazából most legkevésbé érdekelnek a fiúk! ...felvételi időszak és stb.

Bár örülnék, ha jönne a szőke herceg értem, de egyelőre még láthatáron sincs... :S :D

2010. jan. 27. 20:45
1 2
 1/15 anonim válasza:
34%
gáz nagyon , lődd fejbe magad
2010. jan. 27. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
34%

Istenem de unom az ilyen kérdéseket...-.-"

Ciki B@zmeg...hogy lehesz ennyire szerencsétlen?!!

2010. jan. 27. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

én is 14 vagyok és most nekem sincs.:)

egyátalán nem az(Y)

2010. jan. 27. 20:50
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

Hát te tiszta hülye vagy, már ne is haragudj...

Ha most így gondolod, 14 éves kis pisis fejjel, akkor tudod mit? Egyetértek az elsővel. 14 évesen szőke herceg? Ja, max elkap egy cukrosbácsi, és átforgatja a gondolataidat. Inkább tanulj, utána pasizz.

5/15 anonim ***** válasza:
51%

Pff felvételi időszak. Ne haragudj, de ennél csak rosszabb lesz kislány, csúnya vizsgaidőszak, meg tanulás. :) Akkor neked sose lesz pasid? :)

Hova az istenbe sietsz?

6/15 anonim ***** válasza:

Szió!

Elég cinikusak a fenti válaszok, egy kivételével.

Miért kell cikizni valakit, aki egy ilyen kérdést feltesz?

Nem, nem ciki, ha nincs pasid, nem kell elsietni a dolgokat. Ma az a divat, hogy az emberek minél fiatalabb korban kezdjenek el pasizni, aztán mi lesz a vége...

2010. jan. 27. 20:53
 7/15 A kérdező kommentje:
Hoppá, ezt megkaptam :S :O
2010. jan. 27. 20:53
 8/15 A kérdező kommentje:
Am nem is az IGAZIRA gondoltam, deh a környezetemben mindenkinek van vkije, akivel összejárogat, én meg egyedül érzem magam... (ezt nem kell se félreérteni, se túúúúúúúúúl komolyan venni...)
2010. jan. 27. 20:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

bár én lennék a felvételi időszak korban:D nem is tudod milyen jó neked. egyébként meg tényleg buta kérdés, egyáltalán nem ciki, és ha 17 évesen még mindig nem lesz akkor sem lesz az.

21

2010. jan. 27. 21:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Én 19 éves vagyok és életemben nem volt barátnőm, nemhogy igazi de még akivel "összejárogattam" volna olyan se. Akkor szerinted mi a ciki?
2010. jan. 27. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!