Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, ha egy 14 éves lánynak még egyáltalán nem volt barátja?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 21:37
1/20 anonim válasza:
Ez a normális.
15 - Első barát első csók.
16 - Első petting.
17 - Első szex.
Ha ennél hamarabb történik akkor bizony a lányka elég könnyű, és könnyen megeshet, hogy 20-22 éves korára már ki lesz égve.
2/20 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem ciki. Csak a kis kurv@k tartják cikinek.
3/20 anonim válasza:
mi ebben a ciki? 15 éves koromban volt az első bnőm, mégis kész kaszanova lettem.. :)
20/f
5/20 anonim válasza:
22 évesen volt az első barátnőm, 26 évesen, házasság után feküdtem le vele és így is lett 3 gyerekem és nagyon boldog az életem, semmit nem bántam meg.
Hogy a fenébe lehetne ez ciki? Ciki az, ha fingasz a buszon, de az, hogy még nem volt barátod? A szerelem nem olyan érzés amit csak úgy produkálni lehet, ha jön majd jön...
7/20 anonim válasza:
nem , en 16 voltam es semmirol sem maradtam le:) tudom ez ily olyan szar erzes neked, nekem is az volt de igy a vegen mar jobb .
8/20 anonim válasza:
Nem, már elváltnak kellene lenned.
10/20 anonim válasza:
dehogyis:P
15eves koromba volt nekem is a legelso baratom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!