Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mikor volt az első csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mikor volt az első csók?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Hol volt? Mi van ha a fiú jóval magasabb mint én?
2014. nov. 9. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Ovodás koromba a kertbe a megyfa tövénél volt. :D Arra nem emlékszem milyen volt.
2014. nov. 9. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:

A fáskamránkan az öcsém egy gyerekkori haverral kb 6 évesen. Nem tetszett az illető, nem is kérdezte hogy szabad-e, csak letámadott. Utánna akkorát kapott hogy vérzett az orra, és soha többet nem beszéltünk.

Aztán az igazi első ami tisztességes csók volt egy bulihelyen. Ültünk, úgyhogy nem volt magasság kérdsé.

2014. nov. 9. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
jó.. milyen lett volna? :D 16 voltam, nem volt sokkal magasabb a srác és egy táborban volt. :)
2014. nov. 9. 19:03
 4/10 anonim válasza:
15 évesen, lovastáborban:))
2014. nov. 9. 19:07
 5/10 anonim válasza:

vagyis utána pár nappal, de hülye vagyok. igen júl. 24.

jó volt nagyon:))

2014. nov. 9. 19:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Kora este volt.
2014. nov. 9. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
úgy sok-sok-sok éve :D
2014. nov. 9. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:

úgy 2 éve a farsangon.de nagyon rossz volt.azota nincs ia barátnőm

16/f

2014. nov. 9. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:

17 évesen, fesztiválon. Én voltam a magasabb de nem számított. Nem tetszett a lány, nem is volt jó, csodálkoztam milyen semmilyen, nyálas íze van. Azóta sok lányt csókoltam, de a szexuális izgalmon kívül nem indítottak el bennem sokat. Egyet kivéve :)

22/f

2014. nov. 9. 23:24
 10/10 anonim válasza:

nagyon jó érzés volt...igazából nem nagyon emlékszem, de a srácot nagyon szerettem, egy padon volt, én voltam magasabb de ültünk

L

2014. dec. 9. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!