Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HellBoy kérdése:
Megérti ezt a csaj?
Figyelt kérdés
Volt két randim egy csajjal. Nagyon jól éreztük magunkat, mosolygot, a haját igazgatta stb. Régimódi és félénk típusú vagyok. Sajnos még nem volt a randi végén se ölelés se puszi, se semmi.. pedig jó volt mindegyik találkozás. ez nagy baj? nem fogja azt hinni, hogy csak barátságot akarok? holott én szeretem. vettem neki csokit, bókoltam neki stb.2014. okt. 31. 20:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem pont a csajok értik még a barátkozást is csajozásnak szóval... :)
2/4 pocakkk válasza:
ha bókoltál neki vagyis utaltá rá hogy tetszik neked meg csokit is adtál akkr biztos nem hiszi ^^
3/4 anonim válasza:
Puszit szerintem adhatsz neki,hogy ertse a szandekaidat.
4/4 anonim válasza:
Sztem nem nagy baj, és nem fogja csak barátkozásnak hinni.
A harmadik randin viszont már légy egy kicsit bátrabb, és húzd meg legalább az alábbiakat:
Amikor a randi végén vagytok, akkor jó szorosan öleld át, hidd el örülni fog neki, ha egy hideg tél közeli estén átöleled, és egyben átmelegíted. Ha kimondja azt, hogy fázik akkor meg főleg öleld át. Mert azt akarná.
Ezen kívül az öleléshez társíthatsz még egy homlokpuszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!