Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a szőke herceg fehér lovon elmélet? Mi van ha nem veszem észre?
Végül is nem lehetetlen. Ha azt vesszük alapul, hogy mindenkinek más az ideálja. Ez alapján, bármelyik pasi lehet valaki "hercege", legyen a srác szőke, barna, vagy fekete hajú. S hidd el, ha találkozol vele tudni fogod, hogy ő hozzád tartozik. Én már megtaláltam az enyémet ezernyi véletlen összjátékának köszönhetően. Annyi apró dolgon bebukhatott volna. S mégis egymásra találtunk. Szóval ezen felesleges törnöd a fejed.
Különben az enyémnek tényleg szőke a haja :P
Tinikoromban (13-14 ev) volt egy pasi idealom, a kovetkezo : kek szem, barna haj(hosszu), es tudjon gitarozni(es egy rakas belso tulajdonsag)...
2 eve ismertem meg egy sracot, es csak koszono viszonyban voltunk...kesobb mar egy tarsasagba jartunk, most meg egy eve majdnem h egyutt vagyunk...ez a srac az en kekszemu barnahaju gitarozo hercegem...es ahogy az elozo valaszado mondta, mindenkinek megvan a maga idealja...es rengeteg dolgon mulott, de hiszek a sorsban, h oka van annak h talalkoztunk es nem veletlen. Ha eljon az idelye szerintem te is megtalalod a herceged...:) kiszurni meg, ugy lehet, ha nem adod be nagyonhamar a derekadat
UDV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!