Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek ezek a női nadrágot viselő fehér converse cipőben járkáló vasalt hajó fiúk?
Ahogy látod, ez inkább a 14-es korosztálynak jön be. Szerintem egy férfi ne öltözzön se lánynak, se űrlénynek - értem ezalatt azokat, akik majd' térdig letolt gatyában közlekednek, mintha az édesanyjuk nem tanította volna meg őket öltözködni. Minden alkalommal röhögök, ha ilyet látok. Kitartás, ha idősebb leszel, majd rájössz, hogy a normális lányoknak a normális srácok jönnek be! ;)
22L
hát nemtudom a vasalt haj...attólfügg mennyire és mikor..én 1x 2x kivasaltam fiumnak de csak mert formára akartuk belőni :O mondjuk ő nagyon nem ez a kategória (mármint converse cipő meg ezek a "páwák" (valahogy így hívják őket)) akik többet foglalkoznak a külsejükkel mint magával a barátnőjükkel...Neki bő póló bő gatya deszkáscipő aztán nemisérdekli az egész..."kéneylmes legyen"
És nekem ez jön be, nem az a fenti rajgyerek kateg. :P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!