Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin (sőt ikább nevezzük találkozásnak) fehér ing egy kicsit sok? Vagy maradjak a pólónál?
Figyelt kérdés
Az inggel az a baj, hogy tiszta féhér "ünneplő ing", ráadásul mégcsak nem is rövid az ujja. Nyár, meleg, meg minden, feltűrve nem lenne gáz?2011. jún. 8. 10:24
1/19 anonim válasza:
De. Mondjuk valami nem fehér csinos ing még oké lenne, de fehér inget ne vegyél fel. Inkább valami elegánsabb póló.
Mondjuk ha meg tudod oldani hogy divatos legyen úgy lehet elmegy.
2/19 anonim válasza:
Szerintem újítsd be a ruhatárad és ruházz be egy utcára is illő ingre. (nagyon jól áll vékonynak és tömzsinek egyaránt)
3/19 anonim válasza:
Véletlenül se menjél ünneplő ingbe!:)
4/19 A kérdező kommentje:
A polóin is olyan gázak. Tényleg kellene pár új cucc. :|
2011. jún. 8. 10:46
5/19 anonim válasza:
:DDDd ünneplő ingbe az fasza lenne
6/19 anonim válasza:
Szerintem úgy menjél, ahogy neked kényelmes, amiben tiszta, gondozott, de nem ünnepélyes a megjelenésed. Bár első randi, de nem az első találkozás, úgy, hogy nem most szerzi az első benyomást rólad a partnered. Azért a póló szerintem is talán jobb.
7/19 anonim válasza:
8/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy első találkozás és hát jó benyomást szeretnék kelteni.
2011. jún. 8. 10:57
9/19 anonim válasza:
Elmondanám,hogy szinte teljesen mindegy mi van rajtad,ha emberi külsőd van.
A lányt úgyis csak te fogod érdekelni,és nem az hogy milyen felirat van a pólódon.
10/19 anonim válasza:
Az ing jó választás lenne, ha valami napi viselet lenne. Mostanában nagyon visszajöttek a divatba az ingek (nem a tipikus öltönyhöz húzott ingek), ami baromira jól tud állni egy srácon. Ezzel egyszerre lehet valaki "elegáns" is, még sem viszi túlzásba. Szerintem egy fehér ing már kicsit túlzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!