Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyulnak az interneten műveltebb honleányaink ahhoz, ha egy férfiú régies, úrias stílusban hódol kegyeiknek?
Amennyiben egy éteri Daphné-jellegű madmazellt az internet sötét kapitalista és felszínes posványában, mint par excellance a Tinder, (vagy más white-trash-mentes, fiatal nimfák által frekventált ismerkedős oldalakon, mint az instagram) úrias, cizellált szavaimmal iletek, milyen visszajelzésekre számíthatok?
Drága magyar hölgyemények, mennyire bántja kicsiny fületek botját ódon udvarlásom csörömpölése? Van ennek még keletje a mai világban? Természetesen szándékaim teljesen tisztességtelenek és hosszútávúak.
Semmiféle úrias passzió vagy komolytalan duhajkodás nem célom, csak hogy egy értelmiségi társaságban eltöltött kellemes este (színház, MüPa) után meginvitáljam a mamaszitákat némi Chardonay vagy rosé elszürcsölésére, ami után kertészkedési hobbymnak hódolnánk a nyolcadik emeleti apartement-omban (dugványozás, répázás).
Elsősorban a kevésbé pórias, egyetemista vagy diplomás mylady-k véleménye érdekel, mivel feltételezem hogy Ékkel-nappal Budapesten nevelt parvenü üdvöskék kacsóival nem sok sikerem volna. Élőben tartanám magam a köznyelvhez, az eleganciához és a magázódáshoz csak írásban ragaszkodnék szívem aktuális választottjával.
Nekem erről egy tinikori fiú ismerősöm jutott eszembe, mikor ideköltöztek, mindenkit magázott még a korabelieket is és nagyon idegesítő, zavaró volt.
Tőlem ezek nagyon távol állnak.
Ahogy nézem, a válaszadók egy része nem olvasta végig. :D Néhányuknál kimaradt ez: "ami után kertészkedési hobbymnak hódolnánk a nyolcadik emeleti apartement-omban (dugványozás, répázás)."
Egyébként kérdező, a videó klasszikus! :D
Gyanús lenne, hogy csak ágyba akarsz vinni.
Illetve azt javasolnám, írj verseket, regényt, de beszélgetni a hétköznapi beszélt nyelvet használd.
Én diplomás vagyok, és olvasni is szeretek (régieket is) - színházba is járnék, de arra nincs mindig időm, pénzem meg főleg -, de beszédhez a hétköznapi beszélt nyelvet használom, mert én most élek.
#5 valószínülieg valami romantikakori okos...
Szerencsére vannak még iylenek, kár hogy nins több?
Az a kár, hogy nem adják a magadfajtát születésekor férjhez valami állathoz, mint rége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!