Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire tetszhet ma a csajokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tetszhet ma a csajoknak a régies stílus?

Figyelt kérdés

Úgy értem ha úgy nézek ki mint Travolta a Pomádéban.

(Igen, vagyok olyan jóképű)

2009. okt. 12. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
hát végülis szerintem csányi sanyi se olyan modern stílusú szal kb. úgy szokott kinézni mint a szabadság szerelemben és az '56-os film (nem akkor játszódik de a stílus, beszéd stb. olyan) mégis minden nő álma :)
2009. okt. 12. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát tulajdonképpen ezt fajtája válogatja. Vannak divatőrült lányok,de személyszerint nekem bejön :)

hajjrá!

2009. okt. 12. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:

hát egy régies csajnak biztos tetszhet, meg még ezen kívül egy pár mainak is(pl nekem is)

de inkább az emó vagy mi a bánat megy most divatba, meg a vámpíros valmaik...

nemértek hozzá

2009. okt. 12. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A Travolta örök férfiideál, bár fölötte is eljárt az idő azóta egy kicsit. A Barátok köztös Ricsi nem az a típus egy kicsit? Még ha azt kérdezted volna, h mi a helyzet Clark Gabellel...
2009. okt. 12. 17:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Na neeee emót semmiképp akkor inkább ne is legyen csajom mint hogy emo legyek.
2009. okt. 12. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
végül is tényleg nem rossz, hogyha a srácnak megvan a stílusa, mégha olyan "régies"...van akinek az jön be, de azzal mostmár inkább az idősebb korosztályt lehet megnyerni...de persze vannak az örök szépségideálok, akár a 80-90-es éveből vagy napjainkból, úgyhogy hajrá, sok sikert;)
2009. okt. 12. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Én pl nagyon szeretem a Grease-t és ahogy Travolta, rockabilly, ha jól tudom. Hajrá legalább van egyéniséed :)

18 L

2009. okt. 13. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:
john travolta jóképű??? egy hányadék az a pasi....
2009. okt. 13. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
ezt embere válogatja...
2009. okt. 13. 16:56
 10/10 anonim válasza:
imádom. ^^
2010. szept. 23. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!