Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is nehezebben ment a második randi, mint az első?
Én a saját tapasztalataim alapján abban látom a problémát, hogy csak minden olyan dolgot rágtatok át, amit gyakorlatilag bárkivel megosztanátok, de van egy rakat olyan amit elhallgat felszínes beszélgetésekben. Na ahhoz kell a mélyebb ismeret, bizalom, ilyenek.
Nem igazán tudom rendesen megfogalmazni, remélem értitek mit akarok kinyögni. :) Csináljatok olyan programot amihez kevesebbet lehet beszélni.
Na ez meg a másik...Én olyan vagyok, hogy vagy értelmes dologról beszélek vagy pedig inkább befogom. Nem fogok elkezdeni arról beszélni, hogy mit ettem reggelire és mennyit...
A kínos csendnél az erőltetett beszélgetés, mikor azért beszélget két ember, hogy ne legyen csend...szerintem rosszabb.
Ez a második randi jelenség elég gyakori, pont azért, amit már említettek. Az első randi előtt készülsz, izgulsz, plusz sokszor alapinformációkat beszéltek meg egymásról. A második randira megnyugszol, már nem hajtod annyira a dolgot, de még nem ismered eléggé az illetőt ahhoz, hogy mélyebb dolgokat is megossz vele.
Szerintem ezt azzal lehet kivédeni, ha aktívan töltitek a randit, és nem mondjuk egy kávézóban, ahol nincs más lehetőségetek, mint beszélgetni.
Állatkert, koripálya, mozi, kiállítás - mind ad beszédtémát.
Nekem is volt olyan, hogy szombat este első randin tök jól elvoltunk, másnap pedig "muszájból" találkoztunk, mert eltettem neki az ipod-ját, és vissza kellett adnom - és, hát 2 órán keresztül sétáltunk a környéken kézen fogva vagy belekarolva, és kb 10 percenként szólaltunk csak meg. :D Viszont a 3. randi megint jó volt, pedig túrázni mentünk: mégis sikerült legyőzni a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!