Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok első sorban 15-16 évesek mi véleményetek arról, hogy ha egy srácc első randira egy étterembe vinne titeket?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 09:33
2/5 anonim válasza:
engem például a barátom legelőször elvitt cukrászdába forrócsokizni :) szerintem elsőre ne étterembe vidd hanem cukrászdába, mert mikor már együtt lesztek akkor sokkal nagyobb meglepi lesz neki ha akkor viszed L/16
3/5 anonim válasza:
Szerintem elegáns,és figyelmes srácra utal az elképzelés. Viszont attól függ hogy a lány milyen ha visszahúzódó,csendes típus akkor zavarba jönne egy ilyen helyzettől de ha egy elegenciát igénylő,felszabadultabb lányról van szó akkor ő jobban fogadná.
Bár én személyszerint ez második randiként tartanám tökéletesnek.
4/5 anonim válasza:
Szerintem egy pizzéria bőven elég lenne,nem kell pucci étterem 15 évesen :)
5/5 anonim válasza:
Én szerintem se kell éterembe vinned hidd el egy sokkal egyszerűbb helynek is pont annyira örülne én személy szerint az egész randin zavarba lennék és az árakat figyelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!