Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk? Hova hívjam el? Mit mondjak?
Az interneten pár hónapja megismerkedtem egy lánnyal. És elég közel is lakunk egymáshoz (kb. 5 km). Pár hete beszéltük, hogy majd őszi szünetben találkozhatnánk. Megbeszéltük, hogy holnap vagy holnapután találkozunk (Attól függ, hogy mikor ér haza.). Milyen helyre tudnám elhívni, mit tudnánk csinálni szerinted? Milyen hosszú legyen a program? Szüleimnek mit mondjak itthon, hogy hova megyek? (Nem akarom nekik elárulni, hogy egy lánnyal találkozok, mert aggódnának, mivel interneten ismertem meg + amíg nem komoly nem akarom elmondani...elég kíváncsiak... és akkor elég ciki helyzetbe tudnak hozni :S :D )
Ja és hogy tudnám kideríteni, hogy bejövök-e neki? Ja és azt se tudom, hogy van-e barátja. De valószínűleg nincs, mert egy olyan oldalon ismerkedtünk össze...
A lány 18 éves, én pedig 17 éves vagyok.
:)
Kérlek írjátok le privibe a véleményeteket, tanácsotokat. Előre is köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!