Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Mit kérdezzek egy lánytól? Semmi se jut eszembe. Többi lent.
Szóval régebben alig beszéltem valakivel.Mondhatni "kussba" voltam a suliban,hazamentem és gépeztem.Most,hogy gimibe kerültem,egyre több gyerekkel beszélek.De mivel nincs tapasztalatom ezért nem tudom miről beszéljek.Megtetszett egy lány,és már 2 hete beszélünk.Elhívtam őt egy cukrászdába,de nem tudom,hogy mit mondjak ott neki(még nem akarom megkérdezni,hogy lehetnénk-e barátoknál több,azt majd egy héttel később).
Szóval mit mondjak neki?
Előre is köszi a válaszokat.
Ott a pont 1#-es! :D
Majd jön magától. :) Ha elôre megírod a forgatókönyvet, akkor elfelejted és csak parázni fogsz. :)
Tényleg megengedte?Tényleg csinált egy randivideót :D
De most komoly válaszokat várok.Én nem az a srác vagyok aki kitárulkozik.Nem akarom azt a kínos csendet...
Altalanos ismerkedesi temak, melyik suliba jarsz, mi a kedvenc tantargyad, tanarod, hova szeretnel menni tovabbtanulni... ez a suli tema..
Vannak-e testvereid, itt lehet beszelgetni a szokasokrol, hogy telik el nalatok egy karacsonyi unnep, szilveszter stb.. Hobbi tema, mit szeretsz csinalni szabadidodben, miota csinalod, hova jartal es mit sportolni, tudsz-e uszni. Hova szoktatok jarni kirandulni, nyaralni.. milyen konyveket, filmeket szeretsz, melyik a kedvenced, stb.stb.. de ne rohand le, te is beszelj kicsit magadrol, menni fog..meg kovetkezo randin azt is megkerdezheted tole, kivel jart, meddig, miert szakitottak, hova jar szorakozni stb..
"Említettem már, hogy a jobb lábam műláb?"
Nem a legjobb, de legalább megnevetteted :)
És nem lesz csend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!