Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Babám 2hónapos és azt...

A Babám 2hónapos és azt mondják gyenge a nyaka és csak az egyik irányba akarja letenni a fejét. Tornáztatom, de nem látok javulást. Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A gyerekorvos mondta?

Semmiképpen ne te tornáztasd, hanem keresd fel a korai fejlesztő központot (neten megtalálod őket) s mond el mi a baj, s kérd hogy nézzék meg. Ez nem más mint a Dévény terápia. Tapasztalatból beszélek.

2009. máj. 5. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A javuláshoz elég sok idő kell. Amikor ébren van a babád fektesd hasra, hogy Ő próbálja emelgetni a kis buksiját, így erősíti a nyakizmait. Nem fog neki tetszeni, de nagyon hasznos.
2009. máj. 5. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat és gyógytornászként is mondom:

Mind a két válaszoló nagyon jó ötletet mondott!:)

Ill én még hozzá tenném a babaúszást,nekünk bevállt az is!És a tornával sok idő mí igazán javulást látsz-de csak spec.tornával amit a dokid mondott,esetleg vidd el neurohabilitációs rendelésre ahol tudnak tippeket adni!A Dévény tényleg jó,hasznos,de drága is mivel elég speciális és kevés gyógytornász van aki csinálja-mármint vidéken-de ha fővárosi vagy és megteheted mindenképp vidd el a babaád!Ezen kívül még van y a katona módszer amit én csináltam a kicsimmel amit egy neurológus is meg tud mutatni,amit minden evés előtt kell csinálni h a baba meztelen legyen-macerás mert mindig vetkőztetni kell.

2009. máj. 5. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:

A tornát a gyógytornász+ a háziorvos mutatta,de nem tudom miféle. a hasra fektetest csináljuk,de tényleg nagyon utálja...:)

köszönöm a segítséget!

2009. máj. 7. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!