Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt tökre nem értem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tökre nem értem. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Egy fiúú már régen teccik, és ma randiztunk. Kaptaam tőle egy csomit, és azt mondta, hogy csak otthon bontsam ki. Tökre izginek találtam, alig vártam h megleshessem ^^ aztán hazajöttem. Kinyitottam, és találtam benne egy sajtkrémet :\ Meg egy papíírt, hogy szeretlek. Ez egy jelzés? mit jelent?? Így udvarolna? Mit mondjak neki?

13/L

2010. jan. 25. 20:48
 51/91 anonim ***** válasza:
100%
hát bakker ahogy itt olvastam a kommenteket beszarok++!!!miket tudtok összeirogálni...am neked meg aszt mondom h kérdezz rá elfogja mondani mire utal de az is lehet h csak egyszerüen meg akarja veled szerettetni a sajtot.-lehet h az aoukája a sajtgyárba dolgozik és onnan horgya:D...ha megkérdezted akk mesélj..
2010. jan. 29. 01:53
 52/91 anonim ***** válasza:
100%

A srác nagyon kreatív!!

Ahelyett, hogy unalmas virágot adna, vagy ékszert, kapsz tőle egy sajtot! Virágot és ékszert fogsz még kapni annyit, hogy beleunsz! Sajtot viszont, ráadásul ilyen aranyos kivitelben (szeretlek cetli)! Hm.. :-)

Kenj neki belőle egy kenyeret (ELŐTTE) és javasold, hogy egyétek meg együtt! Nekem ebből az a tanulság, hogy odafigyelni másokra nem kerül pénzbe, csak egy kis agytornába. És az utóbbi sokkal értékesebb ráadásul jobb esetben nem is megerőltető! Ez a srác meg (lehet, hogy tudtán kívül még) jó nagyot belesz@rt abba, hogy mik a "normális" ajándékok vagy elvárások, mert hülye lenni. Ezért sokan rámondják, hogy nem normális. De ez legyen az ő bajuk. Nektek meg jó étvágyat a sajtos kenyérhez)))

2010. jan. 29. 10:41
 53/91 anonim ***** válasza:
100%
Köszzzzzzzzi:) meg van az új tipp én savanyú káposztát viszek a b.nőmnek,mert ő meg azt szereti,csak még azt nem tudom miben adjam neki oda,hogy ne ázzon széjjel minden,Korszakalkotó újitásai vannak a barátodnak:)
2010. jan. 29. 10:47
 54/91 anonim ***** válasza:
100%

Kövezzetek meg, a Nők Lapjában olvastam egy történetet. A szerelmes kislány úgy ajándékozta meg a kisfiút a születésnapján, hogy elvitte egy fához. Ott azt mondta, hogy tessék, ez az ajándékod. Mindig ide jövök, ha rád gondolok.

Lehet, hogy a kissrácod imádja a sajtot, úgy ahogy téged. Emlékezzetek a mesére: "Úgy szeretlek édesapám, ahogy az emberek a sót."

Na, ennyit az okosságból. Csurgott a könnyem, úgy röhögtem a kommenteken. Kösz a szép napot!:D

Kiccsaj! Aztán tényleg meséld el, hogy mi a helyzet!

2010. jan. 29. 12:09
 55/91 anonim válasza:
100%

Drága 01:53-mas kommentelő! Kicsiszivem, mielőtt kiosztassz 20-30 embert, előbb tanulj már meg helyesen írni! "horgya, aszt mondom" Ez azért mégis sok... ha nem lettél volna ennyire tuskó, figyelmen kívül hagytam volna a szarvas hibáidat.

12:09 - tetszik a storyd :)

Kérdező kisasszonynak üzenem: El ne felejtsd velünk megosztani a story végét! Már mindenki tűkön ül :)

2010. jan. 29. 12:35
 56/91 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö,

ezt a story-t még unokáidnak is mesélni fogod,olyan jó.

Tegnap,görcsös röhögések között olvastam végig a fejleményeket.Már rám is szóltak, hogy nem halják a TV-t.

Vissza térve a lényegre:van ùjdonság?

2010. jan. 29. 13:30
 57/91 anonim ***** válasza:
Mondom én a gyerek nem buta...
2010. jan. 29. 13:53
 58/91 anonim ***** válasza:
hát ez komoly.:D bár aranyos.. de szerintem kérdezd meg tőle hogymiért pont sajtkréém.?!:D.(de az is lehet hogy vkerült bele:D:D:D:D:D)
2010. jan. 29. 17:49
 59/91 anonim ***** válasza:
tesco sajtkrém XD ezen jót nevettem:D
2010. jan. 29. 19:32
 60/91 anonim ***** válasza:

Szerintetek most szakítottak, vagy mi van?

Ez a hírzárlat tönkre tesz.

2010. jan. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!