Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt tökre nem értem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tökre nem értem. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Egy fiúú már régen teccik, és ma randiztunk. Kaptaam tőle egy csomit, és azt mondta, hogy csak otthon bontsam ki. Tökre izginek találtam, alig vártam h megleshessem ^^ aztán hazajöttem. Kinyitottam, és találtam benne egy sajtkrémet :\ Meg egy papíírt, hogy szeretlek. Ez egy jelzés? mit jelent?? Így udvarolna? Mit mondjak neki?

13/L

2010. jan. 25. 20:48
 21/91 anonim ***** válasza:
32%
Legközelebb h egy darab kakit kapsz becsomagolva, vagy egy marék nyúlbogyót, mellé egy cetlivel: „Jó étvágyat:-)”Nézd a jó oldalát, legalább nem egyből a dugáson jár az esze:-)
2010. jan. 26. 00:26
 22/91 anonim ***** válasza:
ki tudja a sajtkrém is utalhatott arra :D:D:D
2010. jan. 26. 12:54
 23/91 A kérdező kommentje:

00:26-os.. gusztustalan vagy -.-

végülis nem vittem neki kenyeret, de ma 3kor randink lesz, majd lehet mondom neki, hogy köszi, finom volt

2010. jan. 26. 14:17
 24/91 anonim ***** válasza:
Jesszus! ez durva! a mai fiatalok ennyire gyökerek legyenek!? amúgy megkérdezted tőle hogy mit jelentett a sajtkrém? vagy csak jól megszívatott?!
2010. jan. 26. 15:14
 25/91 A kérdező kommentje:

nem értem :'( már teljesen elbizonytalanodtam. nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. annyira helyes srác... és ma is kaptam csomagot tőle, azthittem, a krémsajt csak vicc volt. erre mivolt benne? :((( két medvesajt. :'( (és egy cetli, hogy "fini, szeri")

MONDJA MÁR MEG VALAKI MIT JELENT EZ??? nem mertem rákérdezni.

mi baja van? én vagyok ennyire éretlen felfogású?

2010. jan. 26. 17:41
 26/91 anonim ***** válasza:
53%

nem lehet hogy sajtkrém szagú a lehelleted? O_o xDD

ezgááz.

2010. jan. 27. 15:25
 27/91 anonim ***** válasza:
91%

Itt egy meredek ötlet: mi lenne, ha megkérdeznéd tőle, hogy mire fel ez a sajtos dolog?

Aztán meséld el nekünk is :D

2010. jan. 27. 15:47
 28/91 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még mindig tetszik, kreatív a gyerek :D Tuti nem lesz mellette unalmas életed :D
2010. jan. 27. 16:09
 29/91 anonim ***** válasza:
100%
Nevess....valószínűleg ez vele a célja. :P
2010. jan. 27. 16:28
 30/91 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy Raj gyerek lehetett. Aki sajtmániás és nem meri bevallani a sajtnak, hogy szereti és próbál utalni rá, hogy te mond el a sajtnak, hogy ő szereti, mert ő túl szégyenlős és fél a visszautasítástól...
2010. jan. 28. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!