Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi lenne? Működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne? Működhet? Vagy jobban kellene vigyáznom?

Figyelt kérdés

Szóval 14 éves lány vagyok. Megismertem egy fiút de még csak neten beszéltünk. Már tervezzük az első talit csak az a baj hogy messze lakik. Azt mondta hogy utazik ő (a fiú 15) ... De igy is 6óra vonattal.

Akkor meg elmegy az egész nap azzal hogy utazgat. Szoval arra gondoltunk hog aludjon nálunk... ( a szüleim még nem egyeztek bele)

De nem tudom hogy ő mit gondol. Hogy ha együtt alszunk akkor szex is kell-e... Mert én még nem szeretném.. De már célozgat...

Szerintetek aludjon nálunk vagy inkább csak a tali legyen 1-2óra?

2014. okt. 28. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem jobb ha nem is taliztok ilyen idős korban ekkora távolság mellett semmi értelme a dolognak
2014. okt. 28. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Először is, én biztosan nem engedném, hogy egy - általad nem is ismert, csak neten beszélős - srác veled aludjon, hiszen hiába beszéltek, nem ismered, a neten mindenki azt mond amit akar, jobban mondva általában amit a másik hallani akar.

Nagyon fiatal vagy, kislány még, téged el lehet kábítani mindennel, naív és hiszékeny vagy.

"Hogy ha együtt alszunk akkor szex is kell-e... Mert én még nem szeretném.. De már célozgat... "

Személyesen még csak nem is találkoztatok, de már a szexre célozgat? Gondolkozz már kislány........na látod, ezért vagy még te buta kisgyerek, amiért ezen elgondolkozol, hogy egy vadidegen sráccal lefeküdj az első találkozáskor.....ne haragudj, de ha a szüleidnek van egy csepp eszük, nem engedik hogy nálatok aludjon, ha már neked nincs semmi sütnivalód.

2014. okt. 28. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1-a szüleid nem fogjak engedni,2-szex egy fiuval,akit meg csak nem is lattal?3-nagyon raersz te meg ezzel,4-szerintem is feleslegesegesz nap utazni 1-2ora miatt
2014. okt. 28. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha a fiú már most a szexre célozgat, akkor hidd el, nem lesz hosszú életű a dolog. Én a helyedben hagynám... normális 15 éves fiú nem akar azonnal ágyba bújni egy 14 éves lánnyal, mikor először találkozik vele.

Egyébként meg együtt sem kellene aludnotok. Úgy kellene, hogy a fiú másik szobában, helyiségben alszik. Én szülőként máshogy meg sem engedném. Meg mondjuk tegyük hozzá, hogy azért a szüleid számára ő egy vadidegen, és nem biztos, hogy meg kéne bízni benne annyira, hogy egész éjszaka nálatok legyen.

2014. okt. 28. 13:29
 5/6 anonim válasza:
100%
Ha neten beszélgettek, az más... Tényleg azt ír az ember, amit a másik látni akar... Ha meg már ennyitől beleszerettél valakibe, akkor simán tudsz találni mást is... Célozgat a szexre? Felejtsd el! (Mármint a srácot :P !!!) Én is 14 éves lány vagyok, és pontosan így ismertem meg egy srácot.... Facebookon... Ő 2 évvel idősebb nálam, de soha nem célzott a szexre! Szóval ajánlom, hogy vigyázz az ilyen Facebookon ismertem meg fiúkkal ;)
2014. okt. 28. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugodt szívvel felejtsd el! Vagy hívd oda de ne menj el a talira, biztos bebizonyítja, hogy utál! És már meg is van oldva... pipa...
2014. okt. 28. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!