Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Osztálytársak közötti kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytársak közötti kapcsolat működhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fél éve ismertem meg a lányt, nagyon szimpatikus nekem, és fordítva is igy van. Az az egyedüli probléma, hogy ő inkább bulizósabb, ,,vadabb,, mint én, de ezen kívül egy hullámhosszon vagyunk :) Szerintetek megéri megpróbálni?

16/F

2014. márc. 13. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
persze, mit veszíthetsz
2014. márc. 13. 20:32
 2/6 anonim válasza:

ha az osztálytársad akkor ne.. abból jó sosem származik.. hidd el én már tapasztaltam..:)

'házinyúlra nem lövünk!'

szóval tényleg nem érdemes..

2014. márc. 13. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Működhet addig amíg nem szakítotok utána szar lessz molinden nap a volt csajomat látni amint az osztálytársaim rajta csüngenek.Szerintem hagyd a francba.

17/f

XD:-)

2014. márc. 14. 19:30
 4/6 anonim válasza:
Szerintem: yolo van!:DD Szerintem nyugodtan próbáld meg:)
2014. márc. 14. 22:21
 5/6 anonim válasza:
Na igen ezzel én is így voltam , osztálytárssal semmiképpen sem :D ez nálam elv. És higgyétek el ha megtaláljátok azt az embert akit feltétel nélkül tudtok szeretni , akiért mindent megteszel akkor az ilyenek már nem lesznek akadályok hogy osztáytársak vagytok-e vagy sem :) Én a mostani páromat így ismertem meg , kavarogtunk majd összejöttünk de egyből ki is akartam dobni hogy ez így úgysem működik :D 1 hónapnyi szenvedés után rájöttünk hogy nem bírjuk egymás nélkül. Azóta is (több mint 1 éve ) eggyütt vagyunk :) És ez a megunom őt dolog , egy elég nagy hülyeség ugyanis nem kell egész nap a párodon lógni , mindkettőtöknek szüksége van egy kis térre (nem beszélve arról hogy mivel órán nem lehet semmit sem csinálni így már csak maradnak a szünetek ami egy nap nem valami sok ) :D Így a véleményem szerint mindenképpen meg kell próbálni ha az illetőt nagyon szereted, főleg hogy meg tudjátok beszélni ki hogyan képzeli el ezt :) Szakítás esetén kell egy kicsit nagyobb erő , de szerintem megoldható :)
2014. ápr. 30. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
2014. máj. 31. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!