Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársak közötti kapcsolat működhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Fél éve ismertem meg a lányt, nagyon szimpatikus nekem, és fordítva is igy van. Az az egyedüli probléma, hogy ő inkább bulizósabb, ,,vadabb,, mint én, de ezen kívül egy hullámhosszon vagyunk :) Szerintetek megéri megpróbálni?
16/F
2014. márc. 13. 20:31
2/6 anonim válasza:
ha az osztálytársad akkor ne.. abból jó sosem származik.. hidd el én már tapasztaltam..:)
'házinyúlra nem lövünk!'
szóval tényleg nem érdemes..
3/6 anonim válasza:
Működhet addig amíg nem szakítotok utána szar lessz molinden nap a volt csajomat látni amint az osztálytársaim rajta csüngenek.Szerintem hagyd a francba.
17/f
XD:-)
4/6 anonim válasza:
Szerintem: yolo van!:DD Szerintem nyugodtan próbáld meg:)
5/6 anonim válasza:
Na igen ezzel én is így voltam , osztálytárssal semmiképpen sem :D ez nálam elv. És higgyétek el ha megtaláljátok azt az embert akit feltétel nélkül tudtok szeretni , akiért mindent megteszel akkor az ilyenek már nem lesznek akadályok hogy osztáytársak vagytok-e vagy sem :) Én a mostani páromat így ismertem meg , kavarogtunk majd összejöttünk de egyből ki is akartam dobni hogy ez így úgysem működik :D 1 hónapnyi szenvedés után rájöttünk hogy nem bírjuk egymás nélkül. Azóta is (több mint 1 éve ) eggyütt vagyunk :) És ez a megunom őt dolog , egy elég nagy hülyeség ugyanis nem kell egész nap a párodon lógni , mindkettőtöknek szüksége van egy kis térre (nem beszélve arról hogy mivel órán nem lehet semmit sem csinálni így már csak maradnak a szünetek ami egy nap nem valami sok ) :D Így a véleményem szerint mindenképpen meg kell próbálni ha az illetőt nagyon szereted, főleg hogy meg tudjátok beszélni ki hogyan képzeli el ezt :) Szakítás esetén kell egy kicsit nagyobb erő , de szerintem megoldható :)
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!