Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
Komolyat akar, találkoztunk pár hónapja, utána eltűnt, néhány hete randizgatunk (mondta mennyire örül, és boldog hogy találkozgatunk,bejövök neki stb...), de nem keres, max. egy üzenet naponta fb-n. Se sms, se hívás. Tegnap már annyira feszült lettem, mivel nem írt semmit, és úgy érzem nem érdeklődik, hogy felhívtam, neki ez így oké? Ő meg jött azzal, hogy rágörcsölök stb... De nekem szükségem van a napi kommunikációra (nem az 5 percenkénti üzenetváltásra, de szeretném tudni milyen volt a napja pl.), ha már alig találkozunk. Mai napra is azt mondta, velem lesz, este azt mondta haverral... Meg ő akarja ezt az egészet. De nem tudja... Most akkor mit akar? Már többször is volt kiakadásom, mégis eltűri, ezt sem értem. Nekem nem megy ez a lazázó ismerkedés, fiúk, kérlek magyarázzátok el, nálatok ez miért jó?2014. ápr. 24. 07:56
1/5 anonim válasza:
Kort nem írsz, de: szexet akar, nem többet. Illetve ha 13 évesek vagytok, akkor meg még ő sem tudja kb.
2/5 A kérdező kommentje:
Ő 30-on túl van, közel a 40-hez.
2014. ápr. 24. 08:20
3/5 anonim válasza:
Fuh igazából lány vagyok de próbálok valami választ dobni...
igy kezdödött az én kapcsolatom is..mi 4 honapig játszottuk ezt és csak irt vagy hivott mikor ugy gondolta jön hozzám..ez eddig nekem is megfelelt..de aztán egyre többször felhivtam,irtam neki aztán tudtam skypon ugy is lesz rá irta,még ez átment napi szintü kommunikálásba mert mi is ritkán tudtuk találkozni,ma már a találkozások mellett napi 5-6 orát simán beszélünk vagy sms vagy viber vagy hivás skype a lehetségen létezö dolgokon keresztül..
a tanácsom ne akadj ki hanem finoman keresd amikor ugy érzed most keresned kell ..ha meg zavarni fogja ugyis szól neked hogy ne nyomulj,de én idövel azt vettem észre még azt is elmondta vásárolni megy vagy pisilni..
4/5 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy már reggelente sem ír. úgy érzem, nem kapta meg a szexet, és már nem lelkes. alig kommunikálunk, ha találkozunk, akkor is késik, és siet haza.
2014. ápr. 24. 09:55
5/5 A kérdező kommentje:
amit tegnap este írtam neki, arra se jött válasz, de kora reggel már likeolgatott.
2014. ápr. 24. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!