Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az olyan fiúkról, akik "megnéznek" (remélem értjük, hogy értem) titeket az utcán?
Első vagyok!
Nem tudom milyen jogon ítélkezik felettem az egyik válaszoló,ugyanis nem ismer.De elárulom: se menő nem vagyok, se dagadt g*ci, csak egyszerűen nem vagyok kíváncsi vad idegenek udvarlására. Igen is b.unkó dolgonak tartom ha valaki kocsányon lógó szemekkel bámul egy lányt.Ez a kis p*csáknak még jól esik,h jaj,de cuki,tetszem valakinek...de sztem egy normális lány nem kedveli,ha bámulják,mint vmi prédát. Főleg ha az ember nem nyitott az ismerkedésre...és én nem vagyok,mert van párom. Nem vagyok a híve az utcán,buszon stb helyeken való spontán ismerkedésnek...lehet,h h.ülyének nézel,de sztem azok a b.armok,akik leállnak mindenféle idegennel az utcán,csak azért,mert az megbámulta őket. Lehet ismerkedni fiúk,de sztem nem ez a módja...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!