Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
állítólag tetszek neki. de msnen soha nem ír rám. :S hogy kezdjek beszélgetést?
ha azt írom h szia mizu? arra azt írja semmi...:S:S:S
L/14
Ezt bizony elszúrtad. Nagyon be kell ahhoz jöjjél neki, hogy egy ennyire direkt visszautasítás után teljesen magától újra próbálkozzon. Nő és busz után soha....
Itt bizony már neked kell lépned, méghozzá nem ilyen szinten, ahogy most csinálod. Neked kell ötleteket feldobni, burkoltan ajánlatokat tenni. "Van most a moziban egy nagyon jó film, olvastam könyvben is és imádtam, de egyedül nem akarom megnézni...", például valami ilyesmit. Persze valami olyan program legyen amiről tudod mondjuk, hogy Őt is legalább érintőlegesen foglalkoztatja.
Hajrá!
20/F
xDxDxD
Basszus.... felejtsd el, amit mondtam. Vagy totál hülye vagy, vagy csak a korodnak megfelelően naív. Mit hiszel, Te más elbánásban fogsz részesülni, mint a többi lány? Tudod milyen, mégis bele akarsz menni....inkább hagyd a francba, de tényleg.
17:04 voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!