Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljam vagy ne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves fiú vagyok. Sportos 197 cm magas. Még nemvolt barátnőm.
Lehet nem a legjobb ötlet de fel akarom szedni az osztálytársam. Egyszer általánosban próbálkoztam ilyennel nem jött össze :S. De most iszonyatosan jó kapcsolatba kerültem a lánnyal. Egész nap beszélgetünk... de még nem mertem elhívni sehova viszont mikor úgy többen megyünk valahova mindig ott van és hívom is. Minden titkát elmondja nekem megbízik bennem. Úgy érzem köztünk azt a dolgot hogy szívesen lennénk együtt. De nem tudom mit lépjek.
2014. okt. 25. 22:42
1/4 anonim válasza:
Hívd el valahova kettesben. Majd kialakul. Légy magabiztos!
2/4 anonim válasza:
197 entiddel ha bevállalod felborul szegény lány
3/4 A kérdező kommentje:
Tessék?
2014. okt. 25. 22:48
4/4 anonim válasza:
Hívd el valahova. Ha szeret akkor majd randinak veszi és lehet már kézen fogva fogtok haza jönni.
Viszont ha nagyon jó barátjának tart csak, akkor nincs sok esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!