Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bevállaljam?
Az iskola utolsó 2 napján beleszerettem egy lányba. Nagyon jól elvoltuk, jót beszélgettünk, azonban van barátja. Vége lett az évnek, utolsó lehetőségem, hogy tegyek valamit maximum az évzárón lehet, mivel nem egy városban lakunk.
Szerelmet valljak neki? Vagy más ötlet?
Kérd el az msn-ét.
De amíg kapcsolata van és nem panaszkodik, addig inkább ne nagyon közeledj, komolyabban. Egyszer mindennek eljön az ideje..:-)
Sok sikert azért, de türelem. ;-)
egyetértek.:D
ha megromlik a kapcsolata akkor támogasd:Dés állj mellette légy hozzá kedves h belédszerethessen.
de ha letámadod akkor nem sok esély van h jól sül el :)
L
Én lány vagyok,de hasonló a sztori (:
Csak annyit, hogy én 2hónapja kinéztem a fiút és abban a 2hónapban 2csaja is volt,de mindig a csaj szakított vele. Utolsó tanítási napon , amikor busszal mentünk akkor elmondtam neki,hogy: Szeretlek! és aztmondta,hogy:Énis.
Nagoyn féltem, mert nem tudtam,hogy van-e csaja.
Szerintem mondd el neki,hogy mit érzel (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!