Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz randi? Meséltek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz randi? Meséltek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 16:32
 1/10 A kérdező kommentje:
részletek érdekelnek, hogy miért volt elviselhetetlen a másik, nem pedig egy-két szavas válaszok, hogy "csúnya volt", "buta volt", "arrogáns volt"...
2014. okt. 25. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miután munka után,fáradtan is kimentem hozzá,elcsépelt poénokkal untatott,a melómmal szekált folymatosan,mert az marha vicces,és két találkozás után családot tervezett.Nekem ezen a ponton volt elég.
2014. okt. 25. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kavartam egy évfolyamtársammal és elhívott egy reggeli kávézásra, de már az odavezető út közepefelé odáig jutottam hogy főbelövöm magam, mivel egoista volt és egész végig azzal poénkodott, hogy az én szakom mekkora egy szar az övéhez képest..:D Ezek után kínos csöndek következtek de már nem érdekelt meg nem is próbálkoztam. A "randi" felénél jött egy osztálytársa akivel többet dumált mint velem, aztán otthagytam mert órám volt. Azóta egyszer írt hogy "elvagy tűnve" mondtam neki hogy ez vanXD borzasztó volt az egész, de legalább a forrócsokim fizette
2014. okt. 25. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
17 éves voltam szilveszteri bulin megbeszéltem egy randit egy fiúval másnapra:)mikor megláttam,gondoltam úristen!jó erős lehetett a pezsgő:D a randi félóráig ha tartott:D
2014. okt. 25. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
mar-csa;én a nyáron csontpiás voltam reggel látom ám egy telószám van a zsebemben,felhívtam randit ledumáltuk de a csaj nem jött be,valsznű,hogy szépre ittam mert kibszottul rusnya volt xdddd
2014. okt. 25. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt egy társaságban csajok elkérték a számom haverságból . Párnap múlva hívott egyikük (arca nem rémlett) találkozzunk a belvárosban . A ruházatom megadtam előre neki . A találka időpontja előtt 5 perccel hamarabb ott voltam . Fél óra várakozás után felhívtam , ami sikertelen volt , visszadobta a rendszer . Idegesen megérkezett , baleset volt , a telefonja elveszett . Egy közeli étterembe beültünk . A mellettünk lévő asztalsornál menedzserek ünnepelték egy kollégájuk szülinapját . Hangerejük volt , erősen koncentrálva hangfoszlányokat hallottam a lánytól , pincér sehol ...A hangulat a tetőfokára hágott a cégeseknél és behozták a tortát amit tréfából az egyik muksó az ünnepelt képébe vágott . Kitört a tömegbunyó . A gázpisztolyt megfogtam zsebbe , de nem gondoltam ildomosnak használatát e becses rendezvényen . Megfogtam a rémült lány kezét utat törve a csőcselékké alakult galerin . Kiérve nevettem , mert komálom az élet meglepetéseit . Ő tud egy helyet ahol biliárdozhatunk . Az összes vendég már 16 órakor tántorgott , füst ködben bújócskázni is lehetne . Bementem a wc-re pislantani az ijedség után . Csőtörés volt a víz centikre állt , felhúzott nadrággal ürítem hólyagomat . Telt ház mindenütt , valahogy a Lámpásba betoppantunk , azt mondta menjek el a mosdóba vele . Ott kincsét megmutatta 110 cm-es mellbősége elkápráztatott . Randi vége irány a lakás . Szép barna nőci (nem látszott de 8 évvel fiatalabb volt a kinézeténél ) kis barack puncival .
2014. okt. 25. 17:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Eddig jók :) Nekem még nem volt nagyon rossz randim, inkább csak unalmas. A sráccal második randi volt, moziba mentünk. Meg sem szólaltunk kb...én próbálkoztam témákat felhozni, kérdezgettem, de csak 1-2 szavas válaszokat kaptam, meg a poénjai is laposak voltak.. (Pl azt kérdezgette mennyi pénz van nálam, hogy ha belökne az úttestre megérné-e...)
2014. okt. 25. 18:27
 8/10 vicr4m ***** válasza:
75%
Buliban összemelegedtem egy csajjal, de nem akart első este hazajönni velem, ez tetszett is, ezért következő nap felhívtam és megbeszéltem vele egy találkát másnapra. Eljött, de bár ne tette volna, másnapos volt, amit először díjaztam, hogy még így is eljött, de aztán végig arról beszélt, hogy tegnap milyet hányt meg mennyit ivott, pedig gondolhatjátok mennyire érdekelt. Ezután beültünk egy kávézóba, majd egyszer csak egy olyat böffentett, hogy én éreztem magam kellemetlenül, ránéztem az órámra és meglepett fejjel felkiáltottam, hogy a fenébe már ennyi az idő?! Majd elnézést kértem, fizettem és menekültem. Azóta se értem, hogy egy olyan szép, igényesnek tűnő lány hogy viselkedhetett így.
2014. okt. 30. 13:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Te sose szoktál inni utolsó ?:)... Na meg bírom a pasikban ezt, hogy tetszik hogy nem "adja magát könnyen". Te hivtad fel nem? Bezzeg, ha felment volna, akkor is ő lenne a "ri-banc" .

Na mindegy ez nem ide tartozik.

2014. okt. 30. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Bizony előfordult, hogy a tisztelt hölgy a telefont taperolta egész végig, abban 2-3 órában. Már én éreztem magam rosszul, hogy esetleg ilyen rémisztően unalmas lennék? De gondoltam magamban, gyorsan sietnem kell bajba került ismerősömnek segítenem kell azonnal...kaptam egy kamuhívást és gyors leléptem hogy ne tűnjek pofátlannak.:D
2014. okt. 30. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!