Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti mennyire igénylitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mennyire igénylitek a becézgetést, meg hogy a lány azt mondja, hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés
Randizgatok egy sráccal, aki most külföldön van éppen és ezért e-mailen kommunikálunk. Néha ír szép dolgokat, pl. hogy "már csak két hét és újra látjuk egymást", meg néha ír szívecskét, meg azt, hogy "szerelmem". De ez tényleg nagyon ritka. Van, hogy én írok neki valami ilyesmit és pl. nem is reagál. Most nem tudom eldönteni, hogy írjak, vagy ne. Alapvetően azt gondolnám, hogy az ilyesmi mindenkinek jólesik, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi, de félek, hogy ha mindig írok, az túl sok. 20/L

2014. okt. 20. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem igénylem, de jól esik.
2014. okt. 20. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jól esik, ha egy nő ilyet mond nekem. :)
2014. okt. 20. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy. A tettekből érződik minden, ha megfelelő a partner.
2014. okt. 20. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Kb. egy hónapja vagyok együtt egy fiúval, ő agyba főbe becézget engem, élőben és neten is, és tőlem is ezt "várja el", bár nekem még nehezebb, mert gátlásos vagyok.
2014. okt. 20. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindegy. De azért néha bőven belefér ilyesmi

Éreztesse hogy szeret, az a lényeg

2014. okt. 20. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!