Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14/L vagyok es azt szerenem h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14/L vagyok es azt szerenem h minnel tobb fiu hivjon el randizni. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

2014. okt. 20. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
fényképezd le magad meztelenül, és posztold ki minden fiú üzenőfalára!
2014. okt. 20. 19:21
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Vegyél fel miniszoknyát, bugyi és melltartó nélkül, rá egy hasat nem fedő felsőt, élénk színű csipkés combfixet, magassarkút, sminkeld magad.

21/F

2014. okt. 20. 19:22
 3/14 anonim ***** válasza:
de minek?!?
2014. okt. 20. 19:22
 4/14 anonim ***** válasza:
egó növelés a köbön
2014. okt. 20. 19:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Meg fogod bánni.
2014. okt. 20. 19:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Csak azt akarod, hogy elhívjanak vagy el is akarsz menni velük?:D

És a minél több az random emberekre vonatkozik vagy inkább csak a legjóképűbbekre?

2014. okt. 20. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát, ha azt akarod csak, hogy hívjanak el, de nem mész el velük, csak a kéréseket várod, az normál csajos dolog. Szeretnél tetszeni, szép lenni.

Ha minddel el is mész randira, akkor bajosabb, lelki betegség, kapcsolatfüggőség.Ha minddel szexelsz is, az még bajosabb, de akkor randizhatsz velem is.

2014. okt. 20. 19:28
 8/14 A kérdező kommentje:
O nem. Nem szeretkezes szandekabol kerdeztem. Se nem azert mert elvezem ha rajtam van a figyelem es utana nem mennek el. Hanem csak erdekelt h h vonhatnam kicsit jobban magamra a figyelmet a fiuk szemeben:)
2014. okt. 20. 19:42
 9/14 anonim ***** válasza:

Figyelj kislány:

Húzd ki magad, pakold ki a csecsed :D, magassarkú, valami szexi ruha, sok smink

De komolyan! Nem viccelek. A mai fiúknak csak ez kell

2014. okt. 20. 22:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az ilyenek miatt sok a csalódott fiú.

Egó növelés level 99...

Mit csinálnál ha egy fiú csinálná ezt veled?! Valószínűleg szidnád az összeset!

Oké, most lehet lepontozni.

2014. okt. 20. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!