Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehezen érthető,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehezen érthető, hogy egy lány miért van olyan pasival, akinek van kocsija?

Figyelt kérdés
Persze, nem minden az autó, de busszal közlekedni is nagyon kötött, kirándulni pedig majdnem lehetetlen. Nem jó, elveszti az egész az értelmét.
2014. okt. 20. 07:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Én ezt elég könnyen megoldottam; vettem magamnak kocsit. Nem lesz gyorsulási verseny győztese, de elmegy ahova el kel mennie. Pasit érzelmek alapján választok és nem anyagiak alapján.

26/N

2014. okt. 20. 08:02
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
újabb 15 évre elveszítettem a hitem az emberiségben, ezt már az első válaszoló se hozza vissza
2014. okt. 20. 08:04
 3/13 anonim ***** válasza:
45%

Ha csak kirándulni és alkalmanként kell, akkor érdemesebb telekocsival menni, taxival, vagy bérelt autóval.

Aki évente nem megy 12000 km-t, annak ráfizetés a kocsi.

2014. okt. 20. 08:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Vagyis nekem vonzóbb az olyan férfi, akinek kicsi az ökolábnyoma. Bringája van vagy lova.:)
2014. okt. 20. 08:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Csak azert lenni valakivel, mert van autoja, hat eleg erdekes hozzaallas :)
2014. okt. 20. 08:20
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

"érdemesebb telekocsival menni"

persze persze

2014. okt. 20. 08:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha ez szempont, hogy kivel járjon: akkor lotyó. Ez a véleményem.
2014. okt. 20. 08:29
 8/13 csabika1971 ***** válasza:
100%

Pofám leszakad. A kis hercegnő, mindenhova autóval viteti magát. Amelyik pasinak meg nincs kocsija, az ne is közelítsen. Hát nem semmi.

Akár életed nagy szerelmét is elküldöd mert nincs autója?

Ez elégé maradi szemlélet. Nagy igazsága van az elsőnek, kapott is zöld pacsit. Mert ha neked ilyen nagy elvárásaid vannak, nem azt kellene szem előtt tartanod, hogy pasidnak legyen autója. Hanem arra kellene törekedned, hogy neked legyen egy ha számodra ilyen fontos.

Ja hogy azután fizetni is kell egy csomó mindent? Igen, a luxusnak ára van. Szegényebbnek meg a busz is megteszi, még piknikezni is.

2014. okt. 20. 08:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem egyszer egy csaj azért dobott mert volt autóm :D:D:D Ebben találjatok logikát, azt mondta hogy "túl gazdag vagyok hozzá". Pedig nem is, cask nem csináltam ebből ügyet
2014. okt. 20. 08:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Jujjj, lányként is úgy gondolom, hogy ez gáz. Ha annyira autóhoz vagy kötve, akkor teremtsd meg magadnak, ne mástól várd, hogy hordozgasson téged.
2014. okt. 20. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!