Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehezen érthető,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehezen érthető, hogy egy lány miért van olyan pasival, akinek van kocsija?

Figyelt kérdés
Persze, nem minden az autó, de busszal közlekedni is nagyon kötött, kirándulni pedig majdnem lehetetlen. Nem jó, elveszti az egész az értelmét.
2014. okt. 20. 07:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

".... de busszal közlekedni is nagyon kötött, kirándulni pedig majdnem lehetetlen. Nem jó, elveszti az egész az értelmét."

Én úgy látom, hogy ezekből a mondatokból kimaradt a "szerintem" és a "számomra szó".

Én például "teljesítettem" a szerinted "majdnem lehetetlent", és a Dunántúlról - minden különösebb nehézség nélkül - eljutottam vonattal és busszal egy bükki kempingbe, egy kb. 15 kilós hátizsákkal a hátamon, hogy ott tölthessek 12 napot valakivel.

Egy olyan férfival, akinek nem volt autója, de nagyon szerettem, és ő is engem. Életem egyik legszebb nyaralása volt, és a mai napig együtt vagyunk.

2014. okt. 20. 08:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem életem eddigi legjobb kirándulásai közt a sorrend:

- vonat, majd séta a tengerpartara

- busz, majd motorosszán este, északi fényt keresni

Mielőtt bárki belekezd saját pénzből utazok, sokat rakok félre, mert nekem ez a fontos. Van saját autó, de hogy őszinte legyek azt a lehető legkevesebbszer veszem igénybe ha túráról vagy kirándulásról van szó. Amúgy szánalmasnak tartom azokat az embereket akik képtelenek megteremteni maguknak azt az anyagi színvonalat amit a leendő párjuktól elvárnak. Kérdező, ha annyira fontos az a rohadt kocsi vegyél magadnak. De fogadjuk még jogsid sincs...

2014. okt. 20. 09:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van autóm, ezért nem várnám el egy pasitól sem, hogy neki is okvetlenül legyen... Én nem tartom magam a kiskirálylánynak, akit mindenkinek fuvaroznia kell... Megtanultam vezetni nagyon nehezen 82 órával (magamnak fizettem az egész tanfolyamot), biztosan kezelem azóta az autót, elég sokat is megyek vele. Kellett, vettem, vezettem. Én sose csináltam ebőbl ügyet, hogy valakinek nyávogtam, mert kell. Tettem érte, többet jártam dolgozni és összejött. 21L
2014. okt. 20. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!