Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért járnak az mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járnak az mostani tinilányok náluk sokkal idősebb pasikkal?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam 15 éves és egy 22 évessel jár, az egyik legjobb lány barátom (15) meg 25 évessel. Ez miért van? És a srácok nem égnek ilyenkor? Ha huszonéves lennék eszembe nem jutna kislányokkal járni.

2014. okt. 18. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem csak a mostaniak, mindig is volt ilyen.
2014. okt. 18. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Hááát én ilyennel nem nagyon találkoztam, az egyik 100 ezer + lakosú nagyvárosban élek és itt ilyen nincs.
2014. okt. 18. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Már aki...

Számtalan oka lehet.

2014. okt. 18. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem ismerek olyat, aki 7 évvel idősebb pasival lenne.
2014. okt. 18. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a mai tinilányokról képtelenség megmondani, hogy 15 vagy 18 évesek, ezért sok huszonéves ismerkedik velük, mert belefér, aztán dobnak egy hátast, amikor közli a leányzó, hogy nem az egyetemen első éves hanem középiskolában.
2014. okt. 18. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Hol vannak ilyen lányok? Én még nem találkoztam ilyenekkel.

Majd ha te is idősebb leszel, te is meg fogod nézni a fiatalabb lányokat, ne aggódj! :D

2014. okt. 18. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

16F

Rengeteg ilyen van!

Több lánynál is volt ilyen aki nagyon tetszett

Annyira sz@.r érzés mikor már összeszeded a bátorságod hogy elmondd a kiszemelt lánynak (14-15L) mit érzel iránta, és közli hogy összejött egy 20+ éves csávóval.

Nem tudom mi ebben a jó, de ez már a pedofilitás határát súrolja!

2014. okt. 19. 00:26
 8/9 anonim válasza:
Ha szeretik egymást, nem mind1?
2015. jan. 28. 23:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem annyira mindegy, mert tetszik a lány:D
2015. febr. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!