Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen könnyen kaphatók a tinilányok az idősebb férfiak számára?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 13:13
2/11 anonim válasza:
elég könnyen, ha az illetőnek jó a rábeszélőkéje!
3/11 anonim válasza:
te idősebb férfi vagy, vagy csak olvastad a neten?
4/11 anonim válasza:
Megbízhatóbbnak találják öket. Érettebbek.
5/11 anonim válasza:
Egy szó: pénz.
Bővebben: az idősebbek dolgoznak, van pénzük, érettebbek, tudnak d*gni, van pénzük, és végezetül pénzük is van. Sajnos ilyen egyszerű a magyarázat.
6/11 anonim válasza:
akk mutass kérlek!!! lehetöleg győrit :D
7/11 anonim válasza:
Érdekes, szerintem nagyon nem kaphatóak könnyen...
8/11 A kérdező kommentje:
20-on felüli vagyok, és viszont nem vagyok valami újgazdag fószer, mégis volt már dolgom 17 éves lánnyal. Nem értettem a rajongásának okát.
De több hasonló korosztályú haverom is fűzött már be 16-18 éves lányokat, avagy a lányok őket.
2014. márc. 19. 13:44
9/11 anonim válasza:
Látom az oldal java még mindig szűz fiúkból áll.
A pénz meg a státusz, h nekik idősebb pasijuk van.
Az én időmben is az idősebb pasikra buktak, most meg én élvezem, h a tinipinááknak idősebb kell.
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, jól beszélsz.
2014. márc. 19. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!