Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jön össze egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze egy kapcsolat sem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csunya de tényleg sok lány mondja hogy helyes vagyok, picit csöndes vagyok de el tudok beszélgetni akárkivel és ha már minden jol megy egy lánnyal (élvezzük egymás társaságát,tetszek neki....stb) es egyszerüen elhal a dolog egy idő után.....es ez mar nem tudom hanyadik eset es meg a kapcsolatba is benne lettek volna!!!!

2014. okt. 17. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:

mert te vagy az a kis csendes, jófej pasi akivel el lehet beszélgetni az élet dolgairól, meg lehet sírni a vállán ha kidobott a falu bikája...hát ezért. Nincs ezzel semmi baj, nem lehet mindenki macsó, én se vagyok ez, nem is akarok az lenni.

De akkor el kell fogadni hogy nincs csaj sem. Illetve azt mondják, hogy az értelmes férfiaknak 30 felett nyílik meg a "mennyország".

Meg látjuk :)

2014. okt. 17. 23:23
 2/9 A kérdező kommentje:
hát ha ez nem tetszik a nőknek akkor inkább egyedül halok meg :P
2014. okt. 17. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Kicsit olyan ez, mint amikor új állást keresel (bocsi a hasonlatért, épp aktuális nekem :-P):

Egyszerre kell kedvesnek és szimpatikusnak, illetve vadorzó cápának tűnni. Ha bármelyikben hiány van, vagy túlzás, akkor bukós a történet. És itt is sok gyakorlás kell, hogy rájöjj, hogyan kell adagolni a dolgokat és hogyan ne görcsölj rá.

2014. okt. 18. 02:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon ismerősnek tűnsz . . .
2014. okt. 18. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet csak pont amiatt mert erőlteted a dolgot és semmi nem fog meg bennük mert azért is ismerkedel minden féle jött ment nővel aki még nem is érdekel de mégis próbálod magad erőltetni arra hogy kapcsolatod legyen.
2014. okt. 18. 21:33
 6/9 A kérdező kommentje:

nem eröltetek én semmi...

miert lennek ismeros? :D

2014. okt. 19. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok,ha leírod a korod akk válaszolok,mert lehet h más vagy :D
2014. okt. 19. 14:05
 8/9 A kérdező kommentje:
19 :D
2014. okt. 19. 14:12
 9/9 xenon11 válasza:
Irj ram facebookon😂 ugyan ez van velem is.. Csak lany vagyok. Minden fiu csak igerget hogy milyen szep vagyok meg minden... De normalis kapcsolatnak nyoma sincs😂
2015. márc. 8. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!