Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze egy kapcsolat sem?
mert te vagy az a kis csendes, jófej pasi akivel el lehet beszélgetni az élet dolgairól, meg lehet sírni a vállán ha kidobott a falu bikája...hát ezért. Nincs ezzel semmi baj, nem lehet mindenki macsó, én se vagyok ez, nem is akarok az lenni.
De akkor el kell fogadni hogy nincs csaj sem. Illetve azt mondják, hogy az értelmes férfiaknak 30 felett nyílik meg a "mennyország".
Meg látjuk :)
Kicsit olyan ez, mint amikor új állást keresel (bocsi a hasonlatért, épp aktuális nekem :-P):
Egyszerre kell kedvesnek és szimpatikusnak, illetve vadorzó cápának tűnni. Ha bármelyikben hiány van, vagy túlzás, akkor bukós a történet. És itt is sok gyakorlás kell, hogy rájöjj, hogyan kell adagolni a dolgokat és hogyan ne görcsölj rá.
nem eröltetek én semmi...
miert lennek ismeros? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!