Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hogy reagaltok rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy reagaltok rá?

Figyelt kérdés
Hogy ha egy fiu keres titeket ratok ír rendszeresen mert szeretne megismerni....ez idegesit titeket?

2014. okt. 16. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Velem per pill is ez történik, engem nem idegesít. Én egy toleráns ember vagyok.
2014. okt. 16. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok rá kíváncsi akkor igen, ha engem is érdekel ő akkor meg kifejezetten örülök neki.
2014. okt. 16. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. És ha nem ismeritek egymást és szeretne megismerni akkor mi a helyzet? Mert azt nem írtad le csak a két végletet.
2014. okt. 16. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Általában ha van időm, akkor válaszolok.

Ha nincs, akkor idővel úgyis hanyagolni fog, és abbahagyja az írást, mivel nincs válasz.

Viszont ha normin kérem és folytatja, az már zaklatás.

Ilyenkor tiltok.

Nemár, hogy ezekután még én magyarázkodjak, hogy miért is tettem... -,- LoL

2014. okt. 16. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus a srác, akkor nem zavar, ha viszont nem annyira, akkor rohadtul tud idegesíteni, igen.
2014. okt. 16. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
ha már megkérdezte és nemet mondok és utánna állandóan rámír meg minden akk nagyon idegesít de ezt már a csaj "viselkedéséből" is le tudod szűrni...ha a csaj nyitott és nem csak szűkszavúan válaszol stb... akk nem idegesíti
2014. okt. 18. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!