Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan barátkozós, közvetlen a barátnőm, mit csináljak?
A barátnőm: 26 éves, kicsit gyerekes, kicsit bohókás, kicsit éretlen, kicsit kislány.
Ő azt mondja, hogy mindenkivel nagyon közvetlen. Hát legutóbb buliból kilépve, valami félrészeg vadidegen elkezdett beszélgetni vele, majd azt mondta elkiséri, a barátnőm persze "jó, gyere". A kapuban persze nem akart megállni az illető, bement volna, ott már ellenállt a barátnőm, erre kisebb dulakodás, lökdösődés lett, végül elkullogott.
Hát én meg majdnem padlót fogtam! De egyszerűen, ahogy másokkal rögtön barátkozik, kötetlenül beszélget, minden pasi félreérti!
Hogy beszéljem ezt meg vele?
majd megtanulja h hogyan kell finoman megértetni velük h a nem az NEM
én is ilyen voltam anno
ma már azért mértékkel vagyok közvetlen ...
Én a helyedben valami olyasmit mondanék, hogy:
-nekem ez nem oké és nagyon zavar. Vagy valtozik vagy ennyi...
Bár lehet csak simán szakítanod kellene.
"miért kell mindenkiből kiölni a gyermeki bohóságot? ejj ez a mai világ romlott és poshadt pfejj"
Mert ha kedves vagy, akkor csak kihasználnak és belédrúgnak. Mindíg ez szokott lenni.
"Hát, sok sikert hozzá. Az exem is ilyen volt... hadd ne mondjam, mi lett a vége."
kitalálom, megcsalás? :(
---
nem kiölni akarom, de nagyon félek, hogy valami "menőbb" csávóval összeakad, az meg félreérti, ő is elkezd nyomulni, aztán összejöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!