Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány. Hogyan tudnám vele összejönni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves fiú vagyok, 8-ik osztályos..
Van egy szép lány a suliban, aki nagyon tetszik, és nincs meg hozzá a bátorságom hogy elhívjam valahova. Attól félek hogy elutasít. Ezzel a lánnyal egy évfolyamba járok. Reggelente általában együtt megyünk iskolába + esténként sokat beszélünk face-n.. Az iskolában is szoktunk beszélgetni. Elköszönésnél meg szoktuk ölelni egymás. Lényegében ennyit tudtam leírni a mi kapcsolatunkról.
Honnan tudhatnám meg hogy én is tetszek-e neki?
Hogyan próbáljam elhívni valahova, ha félek az elutasítástól?
Hogyan tudnák vele kapcsolatot teremteni?
Rendes Válaszokat Várok, Előre is Köszönöm! :)
2014. okt. 16. 17:04
1/4 A kérdező kommentje:
A címet elrontottam, Bocsi! :D
2014. okt. 16. 17:07
2/4 anonim válasza:
próbálni sehogy, vagy tedd vagy ne tedd de ne próbáld, amugy meg mitől félsz h visszautasít? :D háh aranyos, és akkor mi lesz semmi, ha nem szólitod meg mi lesz, semmi :D akkor meg miért ne élnél azzal az 50% esélyeddel? hívd el egy sütira vagy sétálni beszélgess vele a suliban elöbb, sose valj szerelmet és ne akarj a barátja lenni, csak ismerkedj és légy határozott, ne panaszkodj neki soha, kb ennyi, egy közös ismerős bemutat és sinen vagy, aztán ha nem jön össze lesz más, de ha beszari vagy akkor ez már veszett ügy, minél tovább halogatod annál kevesebb az esélyed
3/4 anonim válasza:
hajrá srác!! engem 1x visszautasítottak utána barátok maradtunk szóval nincs veszíteni valód,amúgy ezek alapján sztm bejöhetsz neki
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben! Összeszedem magamat és megcsinálom! Köszönöm Szépen a válaszokat! :)
2014. okt. 16. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!