Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék vele összejönni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék vele összejönni?

Figyelt kérdés

A gólyatáborban megismertem egy lányt, akivel az első napokban tök jókat beszélgettünk és táncoltunk is. Bele is szerettem. Egyik este kicsit többet ittam a kelleténél (ami utána folyamatos enyhe rosszullétet jelentett), emiatt szerintem kicsit torzulhatott a rólam alkotott képe, utána szinte alig beszéltünk. Utolsó nap reggelén már full józanon meg akartam keresni hogy tisztázzam magam, de sajna akkora már nem volt ott. :(

Esetleg jelöljem be facebookon és próbáljam valahogy kijavítani ezt az egészet, vagy nagyon égő lenne? :S

Ti mit tennétek?

2014. szept. 5. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok hal van még a tengerben :D
2014. szept. 5. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele személyesen összefutni, és hívd el randevúra (moziba, stb.).
2014. szept. 5. 16:24
 3/5 anonim válasza:
Szerintem keresd meg, és próbálj vele tiszta lapot kezdeni, vidd el valamerre vagy csak sétáljatok egyet..
2014. szept. 5. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Hagyd a p*csába,mert Ő az enyém!
2014. szept. 5. 17:57
 5/5 anonim válasza:
keresd meg fb-on vagy valahol, ahol tudod, és valami ürüggyel elegyedjetek szóba, majd hívd el valahova, ha ő is kérdez, vagy beszélget, akkor jó, ha csak válaszolgat a kérdésekre és lemond minden találkozóz, stb, akkor hagyd, akkor nem vagy érdekelt
2014. szept. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!