Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem összejönni vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem összejönni vele jövőbe?

Figyelt kérdés

16F

Érettebb vagyok a kortársaimnál.

A lány aki tetszik már 2. éve ő 19 éves

De van pasija, már majdnem 1 éve

Pedig ebben a lányba minden megvan, tetszik külsőre-belsőre ahogy van

Mikor még nem volt pasija akkor is sokat szemeztünk és volt néhány kínos pillanatunk, ügyetlenkedésünk a másik előtt, akármikor meglátjuk egymást mindig összenézünk(én zavaromba mindig félrenézek gyorsan, pedig szívesen nézném a szép szemeit egész nap)

De én egy nálam idősebb lány közeledését fel se fogom, hiszen mit akar egy már felnőtt nő egy 16 évestől?! Úgyhogy ha közeledni is próbál én sose érzem annak mert szerintem ez a korkülönbség egy életszemléletet választ el!

Lehet esélyem vele valaha összejönni?

2014. okt. 8. 15:08
 1/4 A kérdező kommentje:

Elcsesztem a kérdést!

*Lehet esélyem vele valaha összejönni?

2014. okt. 8. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Kevés sajnálom!
2014. okt. 8. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak három évvel idősebb nálad, és ő sem felnőtt még..:) Szóval simán. Barátkozz vele, a pasija meg ma van, holnap nincs. :)
2014. okt. 9. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze. Ha tetszel neki, miért ne. Majd ha már te is felnőtt vagy, és ő szabad lesz, akkor színre lépsz. Ha még mindig őt szereted… De a helyesírásodat még csiszolnod kell.
2014. okt. 10. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!