Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Idősebbeknél lehet esélyem? 17/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebbeknél lehet esélyem? 17/f

Figyelt kérdés
a minap egy jó baráttal beszélgettünk a csajokrol és hát eljutottunk oda h azt mondta nekem hogy érdemesebb lenne idősebbek közt keresgélnem, vajon ez igaz lehet?, visszahúzódóbb srác vagyok, rock felé hajlok, átlagos kinézetű, nem szoktam discoba járni de nem vagyok otthon ülős, elkezdtem kondizni is , de ugye a mai lányok olyanok h minden 7végén buli disco, és rajokkal elvannak, én nem leszek raj soha, ez az egy biztos. van még olyan csaj aki kicsi visszahúzódóbb és nem a 18+ kategória? am ismeretségi körömben megértetem magam az idősebbekkel de kapcs.ban ez nemolyan.márpedig jólenne egy olyan lány aki igazán megért és szeret na jó nemleszek nyálas de mégis csak jólenne:) segitsetek pls, bármilyen tanácsot örömmel veszek :) 17f
2010. jan. 23. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem. saját korosztályodba se. elkezdtél kondizni uh de ügyes vagy kábé fél évig semmi se fog meglátszani rajtad és ha nem mersz megszólítani senkit akkor akárhogy nézel ki nem lesz barátnőd egy visszahúzódó átlagos kinézetű 17 éves fiú aki rock felé hajlik szerintem senkit sem érdekel a huszonéves lányok közül itt magyarázkodsz hogy milyenek a mai lányok pedig csakis a te hibád hogy nincs barátnőd mivel semmit sem teszel érte, nem elég hogy a válaszokat elolvasod
2010. jan. 29. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:

lécci ne általánosits mer nem mined 15-16 éves ojan mint ahogy azt te gondolod am idősebbek sztem nem nagyon kezdenek egy 17 évessel

16/L

2010. jan. 30. 09:33
 13/14 A kérdező kommentje:
köszike az eddigi válaszokat :)
2010. jan. 30. 10:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Minden embernek megvan a párja.

Hidd el az olyan csaj aki azért jön össze egy pasival mert a pasi raj annak csak egy kihivás lesz és nem szeretet vagy esetleg több.

Az a lényeg evvel kapcsolatban hogy az átlagos pasikat alig szeretik a csajok. Aki normális meg ienek de ez igy van az olyan aki raj avval is csak azért jön össze mert a hírnév az ismerösök körében a kihivás meg esetleg a pénztálca a legtöbb csaj nagyon nem olyan mint amiennek leírják öket a tv ben meg ienek.

Hát persze mert mondjuk a tv nagyrésze külföldi itt magyarországon meg a legtöbben max csak a kihivást meg a pénzt szeretik

Ha ugyérzed hasznos volt a válasz nyomd meg a zöld gombot.

2010. jan. 30. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!