Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Idősebbeknél lehet esélyem? 17/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebbeknél lehet esélyem? 17/f

Figyelt kérdés
a minap egy jó baráttal beszélgettünk a csajokrol és hát eljutottunk oda h azt mondta nekem hogy érdemesebb lenne idősebbek közt keresgélnem, vajon ez igaz lehet?, visszahúzódóbb srác vagyok, rock felé hajlok, átlagos kinézetű, nem szoktam discoba járni de nem vagyok otthon ülős, elkezdtem kondizni is , de ugye a mai lányok olyanok h minden 7végén buli disco, és rajokkal elvannak, én nem leszek raj soha, ez az egy biztos. van még olyan csaj aki kicsi visszahúzódóbb és nem a 18+ kategória? am ismeretségi körömben megértetem magam az idősebbekkel de kapcs.ban ez nemolyan.márpedig jólenne egy olyan lány aki igazán megért és szeret na jó nemleszek nyálas de mégis csak jólenne:) segitsetek pls, bármilyen tanácsot örömmel veszek :) 17f
2010. jan. 23. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ne muszáj az ideősebbek közt keresgélned ebben biztos vagyok...hidd el vannak olynlányo akiknek az olyan fajta srác jön be ahogy ezt most magadat leírtad,és nem midegyik lány olyan h csak a külsőre a mőségre meg a pénre hajt,hanem normális srccal aar normális kapcsolatot bár igaz h sok hüly csaj van aki nem így fogja fel,de annak később meg lesz a baja...
2010. jan. 23. 21:11
 2/14 anonim ***** válasza:
49%
*menőségre meg a pénzre
2010. jan. 23. 21:12
 3/14 anonim ***** válasza:

miért kéne idősebb csajszi ?? ha szeretitek egymást akkor veled egykorú vagy fiatalabb is lehet nem??

15/L

2010. jan. 23. 21:12
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Ez érdekes kérdés. Nekem eddig 1-2 kivétellel mindig 5-6 évvel idősebb barátnőim voltak. Sokkal értelmesebbek mint a tizenévesk lányok, de sajnos nem működik hosszútávon, ha a fiú fiatalabb. Tudom hogy most jöttök azzal hogy ne általánosítsak, de sajnos muszály általánosítanom, mert kivétel nélkül ez a helyzet. Majd 27-28 évesen jó világod lesz, mert akkor a 24-25 évesek fiatalabbak lesznek nálad.
2010. jan. 24. 01:03
 5/14 A kérdező kommentje:
megértem mind a 2 fajta választ de én kissé csalódtam a 15-16évesekben, a 17évesek meg megint olyanok, nem teljesen általánosságban, de majdnem, hát nemtudom ezek után mit tehetnék.
2010. jan. 24. 09:28
 6/14 A kérdező kommentje:
várom a további témához vágó segítségeket, hozzászólásokat:)
2010. jan. 24. 12:47
 7/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell az idősebb..ez hülyeség.Veled egykorú nemis jó?? Énis 17 vagyok nem rajban mászkálok és buliba sem nagyon megyek
2010. jan. 24. 15:47
 8/14 anonim ***** válasza:

attól függ mit értesz idősebb alatt, de +4évvel fölfelé próbálkozhatsz ha tényleg olyan érett vagy, és nem találsz a korosztályodból hozzád illő párt. A mai világ már sokkal elfogadóbb, egy ilyen korkülönbség nem jelet nagy problémát.

22/l

2010. jan. 29. 20:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell idősebbek között keresgélned. A saját korosztályodban is találhatsz hozzád illő lányt, csupán még nem találkoztál vele. A visszahúzódás miatt lehet ez szerintem, bár ha nem vagy otthonülős, lehetőség lehetne, nem? Ha más nem, iskola. A diszkózás sem általánosítható le mindenkire, bár valóban, rengetegen járnak oda. A kondizással egyébként magadnak akarsz bizonyítani, vagy a lányoknak akarsz tetszeni. (szerintem egyébként nem fontos, hogy valaki izmos-e vagy sem, szerintem egy vékony fiú is lehet szép.)

Azt tudom mondani járj nyitott szemmel. A diszkós lányok sem lennének feltétlenül hűtlenek, bár az együtt töltött idő alatt bármi megeshet. A legfontosabb, hogy bizalom kiépüljön, ha az megvan, nem kell félteni a másikat. Viszont van egy olyan sejtésem, hogy aki viszont érdeklődne utánad viszont annyira visszahúzódó, hogy esélytelen kezdeményezni. (nálam is volt ilyen) A másik viszont nem is biztos, hogy tetszene neked, aki kifejezi a vonzalmát feléd, az "elvagyunk" kapcsolat pedig nem lenne igazi, nemde?

2010. jan. 29. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg úgy gondolod,h a 20éves és afölötti lányok már teljesen máshogy viselkednek,de nekem elhiheted,köztünk is vannak ugyanolyanok,mint azok a 16évesek,akikről írtál.Vannak ugyanolyan hülye p*csák,akik 14éves szintjén vannak leragadva 25évesen(bocs:))meg normális lányok is.De ez ugyanúgy van a te korosztályodnál is csak még nem találtad meg a megfelelő lányt.Szerintem még egy max.19éves lánynál próbálkozhatsz,de "magasabban" nem hinném,h működne a dolog,pl hiába pendültök egy húron,de azért más körben mozogtok,ilyenkor egy lány már elég erősen gondol a jövőjére,munka,diploma,nem"örülnének"annak,h te még csak felvételizel az egyetemre amikor ő már a diplomaosztón túl van és kezdődik az önálló élet.

20/L

2010. jan. 29. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!