Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek a kezdeményező lányokat vagy inkább taszít titeket?
Figyelt kérdés
most ezt arra értem, ha például rátok ír, hogy miújság veled érdeklődik felőled,vagy csak beszélgetni akar..szóval nem az ilyen durva nyomulásra értem:D2014. okt. 13. 18:57
11/13 anonim válasza:
Kezdeményeztem kétszer is nála, mindkétszer beszéltünk róla hogy majd találkozunk ha ráér, meg is ígérte. Többször nem fogok ráírni, nagyon fog fájni a szívem ha nem ír. (Persze ilyenkor mindig a legrosszabbra gondolok...). 20/F
12/13 anonim válasza:
nálam is kezdeményezhete már egy lány :D
de hát gizda vagyok és ronda hát kinek kell ilyen fiú xd
13/13 anonim válasza:
Hát én már kezdeményeztem többször, és inkább negatív tapasztalataim vannak..még ha az is volt, hogy kölcsönös a tetszés, akkor is azt mondta, (több ilyen srác is volt ) hogy legyünk barátok..aztán persze zaklattak egy idő után, amikor nekem már nem volt pálya a dolog..
szóval szerintem a pasik v. nem szeretik ezt, v. megijednek vagy nem tudom..Persze volt olyan is, akivel utána sokáig együtt voltunk..de ez a ritkább..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!