Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mindig emlékeznek arra, akivel először csókolóztak?
Figyelt kérdés
Láttam a face-en a képét és arra gondoltam, hogy emlékszik-e rám, mert utána azt mondta, hogy ő még nem csókolózott senkivel = én voltam neki az első.2014. okt. 12. 21:17
1/12 anonim válasza:
Az elsőre mindig emlékezni kellene.
2/12 anonim válasza:
sztem igen
En.mindig fogok akivel elsonek
3/12 anonim válasza:
Nem is értem, erre hogy ne emlékezne valaki, hacsak nem óvodában volt az első. :D
5/12 anonim válasza:
Én is emlékszem, pedig 7 éve volt, még elég kislány voltam:-)
6/12 anonim válasza:
Talán amelyikükben van még némi jó érzés és lélek. Még akkor is ha nem jelntett nekik semmit.
7/12 anonim válasza:
Én mindenkire emlékszem, akihez bármi közöm is volt.
8/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert utána nem történt semmi, pedig én jártam volna vele és ez az egész már legalább 6 éve történt, azóta nem is találkoztunk, nem beszéltünk, face-en sem ismerősöm.
2x is csókolóztunk, a házuk előtt. Aranyos volt, tetszett, most is tetszik :)
2014. okt. 12. 21:30
9/12 anonim válasza:
Miért ne emlékeznének? Hacsak nem annyira rossz a memóriájuk. Én is emlékszem arra, akivel először csókolóztam, pedig nem volt jó. Meg a többiekre is emlékszem, akikkel utána csókolóztam.
10/12 anonim válasza:
Szerintem az első csókjára mindenki emlékszik. Bár mi sem voltunk együtt, de minden egyes momentumra emlékszem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!