Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti meddig várnátok egy lányra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig várnátok egy lányra?

Figyelt kérdés
Ha a csaj azt mondja várjunk a kapcsolattal

2014. okt. 12. 11:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es vagyok...ne hagyd "elveszni" a beszélgetéseket neked kell kezdeményezni és találj egy alkalmas pillanatot és csókold meg...garantáltan beléd fog zúgni a nem egy hülye p!cs@
2014. okt. 13. 16:56
 12/13 A kérdező kommentje:
már volt csók és már régóta bejövök neki csak amikor irok neki akkor mindig azt mondja fáradt vagy tanul és ezért ugy érzem hogy nem nagyon akarja vagy tényleg fáradt
2014. okt. 13. 17:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Én fordítva csináltam mindig. Várjon a csaj rám, amíg sorra kerül. (Mondjuk, ez már nem ma volt.)
2014. okt. 13. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!