Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú ezt kérdezi tőlem, akkor rájött, hogy szeretem, akármennyire is titkoltam?
Figyelt kérdés
Tényleg szeretem ezt a fiút teljes szívemből, viszont soha nem mondtam ezt neki, inkább csak próbáltam a közelében maradni mindig, és jóban lenni vele. Mondhatni, barátok vagyunk, bár azt nem tudom pontosan, ő mit érez, viszont azért voltak/vannak jelei annak, hogy esetleg én is tetszhetek neki. Ő nemsokára elutazik hosszabb időre és külföldre, amitől én már most rettegek, nagyon fog hiányozni. Mikor az utazásról beszéltünk egyik nap, valamit észrevehetett rajtam, mert azt kérdezte, félek-e attól, hogy nem jön vissza. Aztán meg rögtön meg is válaszolta, hogy ne aggódjak, mert visszajön hozzám. Ez szerintetek azt jelenti, hogy rájött arra, milyen fontos ő nekem? És ő ezek alapján mit érezhet irántam?2014. okt. 11. 19:55
2/2 anonim válasza:
Ezt ennyiből nem nagyon lehet megmondani, de én ezt csak annak mondanám akiért odavagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!