Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akármennyire is tetszek egy csajnak, nem fog odajönni hozzám? (18)
így van valószínű , hogy olyan lányt fogtál ki aki elvárja, hogy te kezdeményezz, te kezd el felvenni vele a kommunikációt, akár kezdetnek csak egy flört formájában.
Neked kell kezdened, légy talpraesett, és ha hajtasz és küzdesz érte és a csaj látja hogy tetszik neked és meg akarod ismerni és ő is meg akar ismerni akkor díjazni fogja a közeledésedet. Még ha nem is vagy jártas ebben azaz nem úgymond "profin " csinálod hanem botnyeleskedsz de a csajnak tetszel, akkor mondom , hogy örülni fog amit észre fogsz venni! Hajrá!
háát hha nagyon teccel a nőnek akk sztem odafog menni hozzád:)
én ugy szoktam csinálnii hogy a nőő jöjjön oda hozzám;) nekem eddig mindig bevált;)
sztem neked is befoog hajráá;)
Ez teljesen változó. Eddig egy csaj jött oda hozzám, neki se tetszettem különösebben, de odajött!
Viszont egy csomó lehetőséget elszalasztasz, ha te nem mész oda.
Én nem mennék oda.Azért sem mert nem szeretem ha könnyű prédának hisznek.Meg azért is mert eléggé izgulós vagyok és össze vissza beszélek ha jó pasi van a közelemben.
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!