Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők feltudnátok nézni egy olyan férfira, aki elég kevés sikert ért el az életben, kevesebbet mint ti az vagy ez nem olyan lényeges?
ÁHHHHW
A barátom kb 3-4 naponta előjön azzal, hogy én "jobb vagyok nála" azért, mert én tanulok és jobbak a jegyeim... Kikészülök tőle, mert szerintem nem ezektől lesz valaki jó vagy értékes :D Nem érdekel hány barátja van, mennyire népszerű milyen a suliban mit dolgozik vagy hogy profi-e a hobbijában- szerintem Te se izgasd magad ilyesmi miatt! :D Ha kedves vagy, vagy megértő, vagy meghallgatsz másokat vagy BÁRMI, felszedtél egy csigát az útról hogy ne lépjenek rá akkor már felnéztem rád és Respect!
Ehh, a drága társadalom :D Ezt ne szégyelld, szerény személyem például irtózik attól hogy a facebookos-ivós-kacsaszájas-stb társadalomba véletlen beilleszkedjék. Ha abban amit csinálsz magabiztos vagy jó vagy, akkor már sikeres vagy az élet valamely területén. Ne becsüld alá magad, szerintem Te is büszke vagy erre-arra. Ha pedig egy lánynak azért nem fog kelleni egy kedves fiú mert nem nyert még Oscart, akkor jobb is, hogy arról a lányról lemaradsz.
Érdekes, de épp egy tegnapi válaszomra kaptam a kérdezőtől egy számodra is megszívlelendő tanácsot, ajánlom figyelmedbe:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
"Viszont mindenkinek azt üzenem, hogy célozzon meg egy átlagos életet, átlagos társ, átlagos munkahely, könnyen teljesíthető célok... Mert későn jöttem rá, hogy a boldogság ezekben rejlik, nem abban, ha valaki feszegeti a teljesítőképessége határait."
"Viszont mindenkinek azt üzenem, hogy célozzon meg egy átlagos életet, átlagos társ, átlagos munkahely, könnyen teljesíthető célok... Mert későn jöttem rá, hogy a boldogság ezekben rejlik, nem abban, ha valaki feszegeti a teljesítőképessége határait."
Ezt nevezik komfortzónának, kényelmesnek kényelmes, az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!