Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők feltudnátok nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők feltudnátok nézni egy olyan férfira, aki elég kevés sikert ért el az életben, kevesebbet mint ti az vagy ez nem olyan lényeges?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint az emberi kapcsolatok, suli, munka, egzisztencia, hobbi.
2014. okt. 9. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:

ÁHHHHW

A barátom kb 3-4 naponta előjön azzal, hogy én "jobb vagyok nála" azért, mert én tanulok és jobbak a jegyeim... Kikészülök tőle, mert szerintem nem ezektől lesz valaki jó vagy értékes :D Nem érdekel hány barátja van, mennyire népszerű milyen a suliban mit dolgozik vagy hogy profi-e a hobbijában- szerintem Te se izgasd magad ilyesmi miatt! :D Ha kedves vagy, vagy megértő, vagy meghallgatsz másokat vagy BÁRMI, felszedtél egy csigát az útról hogy ne lépjenek rá akkor már felnéztem rád és Respect!

2014. okt. 9. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincs kizárva,hogy felnézzek rá,főleg ha magasabb mint én.
2014. okt. 9. 21:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna, ha sikeresebb lenne nálam, sőt inkább ösztönözne. Azért nem értem el sok sikert, mert elég nehezen tudok beilleszkedni a társadalomba.
2014. okt. 9. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ehh, a drága társadalom :D Ezt ne szégyelld, szerény személyem például irtózik attól hogy a facebookos-ivós-kacsaszájas-stb társadalomba véletlen beilleszkedjék. Ha abban amit csinálsz magabiztos vagy jó vagy, akkor már sikeres vagy az élet valamely területén. Ne becsüld alá magad, szerintem Te is büszke vagy erre-arra. Ha pedig egy lánynak azért nem fog kelleni egy kedves fiú mert nem nyert még Oscart, akkor jobb is, hogy arról a lányról lemaradsz.

Érdekes, de épp egy tegnapi válaszomra kaptam a kérdezőtől egy számodra is megszívlelendő tanácsot, ajánlom figyelmedbe:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

"Viszont mindenkinek azt üzenem, hogy célozzon meg egy átlagos életet, átlagos társ, átlagos munkahely, könnyen teljesíthető célok... Mert későn jöttem rá, hogy a boldogság ezekben rejlik, nem abban, ha valaki feszegeti a teljesítőképessége határait."

2014. okt. 9. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ. Miért ért el olyan kevés sikert? Azért mert szarik az egészre, nincsenek céljai és csak sírni tud, vagy mert inkább eddig nem igazán volt rá lehetősége, esetleg még nem találta meg, hogy mi érdekli igazán? Ha az első, akkor biztos, hogy nem, ha a második, akkor lehetséges.
2014. okt. 9. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Gyúrd ki magad legalább. :)
2014. okt. 9. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. okt. 10. 09:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Wow első hozzászóló minden tiszteletem a tiéd, nem gondoltam volna hogy vannak még ilyen jólelkű emberek akik mint én is, félreteszik a csigát hogy ne lépjenek rá. És ezt halál komolyan mondom. Te már egy példakép vagy. Bár csak az emeberek negyede lenne ilyen.
2014. okt. 31. 23:32
 9/10 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Csak legyel onmagad.Nem lehet Minden ferfi sikeres uzletember,iro,vagy akarmi,ugyanis akkor nem lenne munkas osztaly,pedig a termeket valakinek el kell keszitenie.A noknek ferfi kell Aki tudja hogy hol a heje.Akinek nem tetszel mert nem vagy sikeres az keressen mast.
2015. jan. 9. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:

"Viszont mindenkinek azt üzenem, hogy célozzon meg egy átlagos életet, átlagos társ, átlagos munkahely, könnyen teljesíthető célok... Mert későn jöttem rá, hogy a boldogság ezekben rejlik, nem abban, ha valaki feszegeti a teljesítőképessége határait."

Ezt nevezik komfortzónának, kényelmesnek kényelmes, az tény.

[link]

2015. jan. 9. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!