Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék buliban ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék buliban ismerkedni?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy nem vagyok nagyon gyakorlott a bulikba való ismerkedésnek. Igazából Nagyon szeretek táncolni már volt pár dolgom a lányoknál csak az a gond hogy ők "csapatba" szerettek táncolni. Azért írok végül is hogy hogy tudnám azt a csajt aki tetszik nekem egy általam nevezett "páros táncra". Lehet hogy egy kicsit ciki de remélem valaki tud segíteni. Előre is Köszönöm. 15/F
2010. jan. 22. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:

15 éves vagy. Abban a korban élsz, amikor a 15-16 évesek azt élvezik, hogy romra isszák magukat, és rossz zenére a szesztől bódultan kegyetlen rosszul táncolnak miközben összeérnek néha a szájak vagy egyéb..

Ehhez tényleg nem kell tehetség. Ha tényleg ezt akarod (bár nem hiszem), akkor azt tudni fogod, hogy hogyan tedd. Csak utána ne lepődj meg ha másnap vagy a lánynak vagy neked nem lesznek tiszták az események

2010. jan. 22. 21:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Én olyan bulikba járok ahol olyan lányok szeretnek bulizni akik nem a szesztől érzik jól magukat hanem a zenétől és a tánctól.
2010. jan. 22. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:

első válaszoló-nemhinném h ez a 15 éves srác berugva akar ismerkedni, mert a kérdésén látszik h nem az a stílusa.

Szerintm közelíts hozzá tánc közben a lányhoz ne nagyon de vmennyire simulj hozzá h érezze közeledni akarsz,és ha tetszel neki akkor hagyni fogja,am meg lehet h kicsit félsz ettől de nem kell a legtöbb lány még mindig azt szereti ha a fiú kezdeményez.Remélem vmennyire tudtam segíteni.

15/ L

2010. jan. 22. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
21:17es vagyok és első válaszolónak írnám tényleg sok fiatal van(lányok,fiúk) akik bebszva tudnak szórakozni ,ami szánalmas, de azért akadnak még normálisak, mint pl ő!!
2010. jan. 22. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
leülsz valahova szétnézel mi a "választék" aztán elkezdel vele szemezni, esetleg kacsintasz rá egyet és a reakciójából tudni fogod h ez összejön aznap vagy sem vagy van a másik megoldás amit az előttem lévők már leírtak
2010. jan. 22. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem nemes egyszerűséggel menj oda és kérd fel, ha csapatban van ha nem. végülis, ha tetszel neki biztos lehetsz hogy nem fogja visszautasítani =) ha meg nem, akkor sok lány van még a bulin. Bár mikor én ennyi idős voltam, és buliban akartam pasizni igyekeztem néha, néha félreállni a társaságomtól =P
2010. jan. 22. 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Volt már olyan hogy közel tudtam férkőzni a lányhoz csak nem nagyon tudtam hogy mit csináljak. Ezért kértem a segítségeteket és hát nagy az esélye hogy nem ittas állapot hatására fogok ismerkedni. Remélem erre mármint az első mondatra is tudtok segítséget mondani. Az eddigi segítségeteket is nagyon köszönöm.
2010. jan. 23. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!