Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe?
Hívd el valamilyen közös programra,moziba,cukrászdába,bárhová ahol lehet dumcsizni elötte vagy utána vagy közbe:D
És kiderül a beszélgetésből,hogy a lány hogyan áll a dolgokhoz,esetleg ismételjétek meg,tanuljatok együtt,nézzetek dvd-t valamelyikőtöknél...!!Használd kicsit a fantáziádat!!
Akkor okítalak --> Nőnek ilyet nem mondunk, hogy van-e kedved velem járni stb...
Közös programokat szervezel és kész, amikor van rá lehetőség egy csók, és ő majd szól ha nem okés ez így. Ez én bevett szokásom: elhívom hozzám filmet nézni és azt mondom az ágyról nézzük. Az a nő aki belement azzal a csók is megvolt mindig akár lett kapcsi akár nem :).
Én lány vagyok.. és .. azt gondolom.. h ha egy lánnyal kettesben vagy.. elhív sétálni.. akkor számomra egyértelmű jelek..
Ne félj attól h majd elveszíted..
Mert hidd el nekem h egy olyan lányra .. akivel igazából csak azért vg .. mert jobban szereted mint egy barátot.. vg mert szerelmes vg belé.. az nem barátság..
Ne félj.. én ha elhívnék egy iút sétálni.. és sokat beszélnék vele.. egyértelmű jelként tekinteném azt h én utaltam arra h tetszik nekem..
H ha felmegy hozzád dvdzni.. és kettesben maradtok.. akkor meg csókold meg.. hidd el h jó lesz a vége..:) és ne félj:)
Ez egy 14 éves lány véleménye..:).. Hidd el nekem:)
Elhívott sétálni. Ez kezdetnek kitűnő.
Ne légy besz@ri, kell kockáztatni néha.
ez egy 21 éves fiú véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!