Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe skacok?
A helyzet az hogy van egy csaj aki nagyon belém van esve, tetszek neki. A baj csak az hogy nekem viszont nem az esetem nagyon nem.
Viszont most jön a kontra hogy azért egy numerára jöhetne mert már majd 3 hónapja nem voltam úgy senkivel.
Megbántani viszont nem szeretném a csajt, mert jóban vagyok vele, meg ismerőseivel nagyon. (tehát nem megoldás hogy megb*szom, és dobom) ha összejövünk "úgy" is, akkor abból már szerelmi kapcsolat lesz a részéről, részemről meg inkább "egye fene, legyenhát" kapcsolat.
17/l
18/F
már nekem sem ártana egy jókis kapcsolat az az igazság, a d*gás megcsak a jéghegy csúcsa
megbróbálok beleszeretni, hátha menni fog, Ő nagyon imád engem ez látszik is rajta
olyan nincs, hogy megpróbálok beleszeretni...
ha nem látsz rá esélyt, akkor hagyd a fenébe, ha valami megmozgatott benne, akkor pedig próbáld jobban megismerni. de hitegetéssel csak bajt okozol.
a csak szex dolog meg akkor korrekt, ha ezt előtte tisztázzátok. lehet egyébként az is, hogy ilyen esetben benne lesz, abban reménykedve, hogy majd megszereted... de onnantól kezdve, hogy Te tisztáztad vele a dolgokat, ez már csak az ő problémája.
a legfájdalommentesebb az lenne talán, ha valami buliban vagy egyéb módon felcsípnél magadnak tényleg egy alkalomra való csajt, nem? és akkor nem lesz semmi ciki helyzet az ismerős lányzóval.
Minek akarsz csúnya bringával tekerni? Csak azért, mert kanos vagy, ne hajtsd meg. Az tök necces a csajnak. :S
Inkább keress valami olyan sunát, aki nem érez irántad semmit, de tudod, hogy megdőlne csettintésre.
Ezt nem értem.
Ha egy csaj nem jön be, akkor egy alkalmi dugásra se jön be. Vagy te vagy rettentő igénytelen.
Amelyik bejön(ne) az ágyban, kedvel téged, te is bírod, mint embert, azzal miért nem akarsz járni?
Itt valami nem stimmel.
pedig marha egyszerű
a személyisége megfogott, de testileg meg nem.
nagy az isten állatkertje...
az előző barátnőmnél meg fordítva volt.
mikor lesz végre olyan hogy a kettőt megtalálom valakiben???!??!?
utsó 2 nek:
XD vérbeli g*cik vagytok mint én...:D
de van benne igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!