Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csak a randizós időszakban udvaroltok?
Mikor összejöttök a kiszemelt lánnyal, utána teljesen megváltoztok, nem udvaroltok tovább, nem vagytok cukik már, nem kedveskedtek már... Miért?? Lehet h még egy darabig igen, de pár hét után már természetesnek veszitek h veletek van a csaj és nem tesztek a kapcsolatért. Nem szeretnék általánosítani, vannak kivételek!! De az utóbbi időkben én ezt tapasztaltam, nem csak a saját bőrömön, barátnőim is így mesélik a dolgokat...
21/L
Nem azt mondom, hogy minden nap! De míg a randizós időszakban minden pillanat tökéletes, az összejövés után olyan mintha nem is önmagatok lettetek volna előtte, mert teljesen megváltoztok. Találkoztam már kivételekkel, de az utóbbi időben ez a tapasztalatom.
Mivel itt a kérdést én tettem fel, nem fogom ragozni, hogy én mit teszek az épp aktuális páromért, de rám pont hogy nem lehet azt mondani, h nem teszek a kapcsolatért... Pl gyertyafényes többfogásos vacsival várom és semmi "finom volt, édes" v "köszönöm". Ha én szerelmes vagyok, akkor mindent megteszek, hogy a párom kedvében járjak, nem számít h én is dolgozom, tanulok és edzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!